IMG_0001.jpg
 
 
 
IMG_0002.jpg
 
 
Tässä on nyt pari korttia. Toinen on tämänvuotinen joulukortti, johon sattuneesta syystä en voinut käyttää aiemmin otettua korttikuvaa... Siispä laitoin korttiin vanhoja kuvia kun uusia en jaksanut ottaa jo senkään takia kun Tico on niin hankala kuvattava.
 
Toinen kortti on... Noh, siinä on muutama kuva kermapallukan elämästä. Edelleenkin tuntuu pahalta, että turkkipalloseni lähti pois niin yllättäen. En tiedä voiko tämänkaltaisesta shokista koskaan toipua...
 
Jomi piipahti messarissa. Yllättäen saatiin kyyti toko-kouluttajalta. Viikon varoajalla sain asiat järjestymään niin, että pääsin mennen tullen hänen kyydissään. La Jomi oli valioissa kolmas tai neljäs (en muista). Uroksissa vissiin oli neljäs. Su sai erin. Alla linkit kuviin, jotka ovat tuolla x aikaa. La on ensin kuvia beusseista, joita kuvailin ajankulukseni islisten kehää odotellessani.
 
Ti 13.12. oli kolmen agiryhmän pikkujoulutreenit. Kouluttajat tekivät 15 esteen putkiralliradan, jonka keskellä oli muutaman kyltin verran rallyä (360 o –> koira eteen, takaa sivulle, istu –> sakukäännös –> istu, juoksuun). Oli hauska idea kokeilla koiran hallintaa kesken vauhdin huuman. Jomi oli yksi harvoista, joka sai radasta nollan. Herra myöskin oli nopein, joten se voitti. Aika oli jotain 1:05, ja eroa toiseksi tulleeseen oli noin 20 s. Onneksi tällä kertaa ei tarvinnut olla mitenkään luova pikkujouluissa. Jos niin olisi ollut, niin sitten se olisi ollut mun viimeinen agin pikkujoulu.
 
Joulu on musta. Toisaalta se on kökköä, mutta toisaalta en olisi halunnutkaan näin kamalaan vuoteen kaunista, valkeaa joulua.
 
Hyvät joulut ja uudet vuodet kuitenkin niille, jotka tämän näkevät.