Eipä tässä oo tullut tehtyä ihmeellistä männä viikolla. Järkevin päivä oli kai tiistai, jolloin olin taas treeniapuna systerille. Kun dopsua oli juoksutettu, niin mun pojat saivat tutustua esineruudun alkeisiin. Oli kuulemma ihan helppoa ja riitti, että koira osasi noutaa. Tjaah, siihen se helppous sitten taisikin loppua, sillä vain Tico on “noutovarma”. Jomi hakee ainakin kotipiireissä, mutta ainakin vielä yleisö saattaa jänskättää pientä ja sitten se väittää, ettei osaa. Sony taas... noh se ei oo oikein koskaan syttynyt idealle, että tuodaan ihmiselle juttuja. Kantamisesta herra kyllä tykkää ja oisittepa nähneet miten ukkeli oli haljeta onnesta kun se tuossa viikolla katoi rapsakkaa kuusenkäpyä. Kun mä vilkaisin herraa, niin se alkoi ihan kiemurrella kun niin kovin heilutti häntäänsä kävellessään. Mutta jos ei muuta, niin ainakin piti kokeilla, että noutaako kukaan muu kuin Tico.
 
Ensin Jomi, sillä se oli dopsun lokerossa. Innostin Jomia tarttumaan esineeseen joka kai oli joku lapanen. Meni hetki, ennen kuin Jomi unohti “yleisön” ja sen jälkeen mun sormet olivat vaarassa kun Jomi ei varo hypätessään kita ammollaan kohti lelua. Loppujen lopuksi sain Jomin tuomaan lapasta :)
 
Sonyn vuoro oli sitten. Innostin ensin sitäkin tarttumaan lapaseen. Sony tarttui ja sitten taas ei tarttunut, kunnes taas tarttui. Sonykin saatiin muutan kerran tuomaan, joten jee! :)
 
Sokerina pohjalla oli Tico, jolle noutaminen on ihan kakun syöntiä. Ja hyvin menikin, kunhan herra oli malttanut lopettaa haukkumisen ja keskittyä oleelliseen asiaan.
 
Treenimisen jälkeen junnut pääsivät taas juoksentelemaan pihalla. Niillä oli pientä biletystä altaassa, painia kuivalla maalla ja juoksuspurtteja aina välillä. Kuvatessani tuli taas ikävä sitä semiä. Allaskuvat on otettu aivan liian läheltä, mutta kauemmas en päässyt. Altaassa ei ollut paljoa vettä, joten siksi kai dopsukin uskalsi mennä kastelemaan varpaansa sinne. Laiskat piskit eivät viitsineet hypätä reunan yli vaan marssivat reteesti reunan päältä altaaseen. Ehkäpä sitten ens viikolla saan aikaiseksi täytettyä allasta enemmän ja sen jälkeen reunan yli ei niin vain marssitakaan, kai.
 
Muuten ollaankin vaan kävelty. Parina päivänä käytiin kaupassa juoksemassa nakkien perässä. Rismassa nakit olivat tyrkyllä alkuviikolla ja sittarissa loppuviikolla. Vähän vaihtelua namipalkkoihin, ellei nakit sitten katoa jonnekin muualle... ;)
 
Töissä tutustuin ehkäpä kamalimpaan malliin, jota olin koskaan nähnyt. Ei ollut helppo lainkaan. Jo työn ohjelman laitto koneelle vei useamman tunnin. Loppujen lopuksi kaksi hirviökäämiä meni purkuun, joten sarja ei tullut valmiiksi. Se oli sellainen päivä, jolloin kyllä otti päähän ja rankasti. Työpäivän jälkeen mulla särki pää ja normaalisti mun pää särkee tyyliin kerran vuosikymmenessä, eli todella harvoin. Nyt veetutti niin paljon, että päätä särki. Oli ihan kamala työ!
 
Alla on linkki tiistain Jomi & dopsu kuviin. Ehkäpä kuvia olisi tullut enemmänkin, ellei mun kamerasta olisi loppunut akku. Muut kuvat on otettu eri päivinä, ehkäpä sen näkeekin. Joissakin kuvissa on kiva hämyrimäinen narulelu, joka kyllä nopeasti menetti jalkojaan noiden koohojen käsittelyssä. Btw, kuvien kierrätys kannattaa, sillä ekan latauksen jälkeen albumin koko oli 311 mt. Nyt se on enää 6 mt, joten kierrättämällä saa mahtumaan enemmän kuvia Picasaan (tai mikä hän nyt nykyään sitten onkaan. Jotenkin tuntuu, että kohta ei enää ole Picasaa...)
 
 
             koohot1-normal.jpg
                                       Mikä ihmeen karvariepu dopsulla on?
 
 
             koohot7-normal.jpg
                                                         Jomi villinä.
 
 
             koohot37-normal.jpg
                                                    Junnut vauhdissa.
 
 
             koohot10-normal.jpg
                                             Jomia ei haittaa kastuminen.
 
 
             fun11-normal.jpg
                                            Tico (vielä) ehjän lelun kanssa.
 
 
             fun1-normal.jpg
                                          Poissa silmistä, poissa mielestä?
 
 
             fun3-normal.jpg
                                                  Tico yrittää olla ovela.
 
 
             fun2-normal.jpg
                                                  "Anna nyy seee..."
 
 
             fun5-normal.jpg
                              "Blaah, tyhmä lelu. Ei mua kiinnosta se yhtään."
 
 
             fun4-normal.jpg
                        Ei liene kumma, että lelun jalat vähenivät leikin edetessä...
 
 
             fun7-normal.jpg
                                               Tico, varo Jomin simmuja! ;)
 
 
             fun8-normal.jpg
                        Hitsi, kun olisi voinut ottaa tämän kuvan kauempaa... :/
 
 
             fun6-normal.jpg
                                                    "Mun, mun, mun!"
 
 
             fun9-normal.jpg
             Tästä tulee mieleen yks leikki, jota leikittiin mun ollessa ala-asteella.*
 
 
             fun10-normal.jpg
                                  Tico taas kerää kaiken huomion itelleen xD
 
 
             fun16-normal.jpg
                                     Suuri saalistaja hyökkää saaliin kimppuun...
 
 
             fun13-normal.jpg
                                         ...ja antaa kuolettavan iskun kaulaan ;)
 
 
             fun15-normal.jpg
                                                       Bzzzzzzzzzzzz
 
 
                                 fun14-normal.jpg
                                       Nättejä guggia, ehkä myös koirakin ;)
 
 
 
 
 
* siinä lekissä kaks seisoi vastakkain ja piti toisiaan käsistä kiinni. Kädet olivat silleen ylhäällä, että muut pääsivät kulkemaan ali. Samalla hoettiin jotain lorua ja hokeman loputtua kädet laskettiin alas. Joku aina jäi "vangiksi". En enää muista, että mitä tuolle henkilölle sitten tapahtui.