Olikohan se jotain alkukesää kun Sonyn velipojan omistaja otti yhteyttä ja kysyi, että kiinnostaisiko osallistua paidan kimppatilaukseen. Mukana oli linkki, josta näki vaihtoehdot. Pikaisesti silmäilin ne läpi ja yhden paidan teksti kolahti. Se oli kuin tehty mulle. Miten sattuikin, että paidan tekstissä mainittiin just kolme!? : D Ilmoitin, että olin löytänyt ainakin yhden kiinnostavan paidan, joten mukana olin.
 
Tilauspaikkaa muutettiin kun Amerikasta tilatessa voi tulla mutkia matkaan. Ilmeisesti juuri tuo teksti oli saanut kannatusta, joten silti oli mahdollista saada paita juuri tuolla tekstillä.
 
Kun jokainen paidan haluava oli valinnut värit, lähti tilaus eteenpäin. Jossain vaiheessa kysyttiin varaväriä. Piti sitten hieroa aivonystyröitä punaisen ja turkoosin välillä. Turkoosi oli jotenkin liian kirkuva, joten punainen oli mun varaväri.
 
Innolla odotin hetkeä, jolloin saisin tuon paidan. Ja yksi keskiviikko mun postilootaan ilmestyi paitafirman pussukka. Vihdoinkin! Nappasin lähetyksen mukaan ja polkaisin töihin. Tsekkasin paidan heti kun ehdin. Hieno oli! Pian kuitenkin hymy hyytyi. Huomasin toisessa hihassa noin sormenmentävän reiän. Kurkkasin kääntöpuolelle ja siinä kohtaa saumuri oli tehnyt vähän huolimatonta jälkeä. Jonkin matkaa tuosta reiästä eteenpäin kangasta oli jäänyt tosi vähän saumurin alle. Mietin mitä tehdä. Yrittääkö ommella ite ja toivoa, ettei sauma myöhemmin hajoa? Ei huvittanut ajatus palauttaa ja odottaa uudestaan. Olihan tuo löytö pettymys.
 
Päätin kertoa asiasta yhteyshenkilölle, eli velipojan omistajalle. Muutaman sähkärin jälkeen olin saanut hyviä uutisia. Firmasta oli luvattu lähettää uusi paita niin pian kuin mahdollista. Lisäksi näytti, etteivät halunneet rikkinäistä takaisin. Ja myöhemmin tuohon sain varmistuksen. Ei siis mitään palauttelujuoksemista : )
 
Vielä viikon verran odottamista ja edellisellä viikolla taas ilmestyi laatikkoon pussukka. Nyt olivat saumat ehjät eikä ollut mitään moitittavaa. Firma kyllä hoiti hienosti tuon tilanteen. Täydet kymmenen pistettä siitä : )
 
Ja velipojan omistajalle jättikiitos tästä rahareiästä ;D Oli kyllä ihan mahtava sellainen eikä se reikä nyt loppujen lopuksi ollut kovin suuri. Mutta joo, kiitos, että kertoi mulle tuosta mahdollisuudesta ja toimimisesta yhteyshenkilönä <3
 
Paidan sai ykkösvärillä, joka myöskin oli kiva juttu : ) Yritin ottaa paidasta ja pojista kuvaa viime vkl, mutta en saanut siitä kovin toimivaa. Sommittelutaidot eivät riittäneet asettamaan kolmea koiraa ja T-paitaa niin, että ne eivät olisi olleet liian pieniä kuvassa. Piti keksiä jotain muuta. Paita henkariin ja sitten kuva? Eeeiiih... Liian lattea idea. Sitten keksin vähän muuta ja alla tulokset siitä idealampun välähdyksestä.
 
 
             t-shirt1.jpg
 
 
 
             t-shirt2.jpg
 
 
Jomin tultua kuvioihin meikäläinen siis ylitti normaaliuden rajan ;D Voi hitsi! Voiko enää osuvampaa tekstiä paitaan printata? : DDD