Syyskuussa korvani bongasivat biisin, josta tuli pieni pakkomielle. Pakkomielle siinä mielessä, että halusin tietää kuka sen esitti ja oliko mahdollista saada tuo biisi itelle. Biisin nimestä oli vain hämärä käsitys. Mun korvien mukaan sitä ei juurikaan esitelty ennen tai jälkeen soiton. Kerran olin kuulevani biisin nimen. Sillä sitten kuuklettelin oikein urakalla, mutta tulos ei ollut toivottu. “Crossroads” oli se nimi, jonka olin kuullut, ehkä. Kun löytyi vain Britney Spearsin ja Eric Claptonin “Crossroadsit”, niin aloin epäillä korviani. Tuon oletetun nimen lisäksi kuuklettelin biisin osilla ja kokeilin onneani tuubissa, vimeossa, cdon.comissa ja ties millä muilla sivustoilla. Mutta en löytänyt mitään. Rrraaahhh!!!
 
Kun lopulta olin saanut selville biisin esittäjän, olin heeelpooottuuunuuut. Kaiketi mielenrauha olisi edelleenkin kateissa ilman apua. Tuo avulias aatu vielä linkitti mulle paikan, josta pystyi ostamaan cd:n, jolla tuo biisi oli! Kyseisellä artistilla ei ollut omaa albumia, mutta se oli juuri julkaistulla useamman artistin lätyllä. Eli kaupan päälle tulisi muitakin uusia tuttavuuksia. Uusia ihan oikeesti, sillä kyse oli islantilaisesta julkaisusta. Biisit on laulettu enkuksi eikä yksikään artisti ole mulle entuudestaan tuttu kun kaikki laulajat ovat islantilaisia.
 
Mulla oli ja on edelleenkin yksi toinen artisti hakusessa, joten odottelin muutaman viikon josko sillekin löytyisi nimi ja kenties jotain sen levyjä. Ei kuulunut mitään, joten tein tilauksen. Samalla tuli kahlailtua shopicelandic.comia muutenkin ja ostoslistalle kertyi muutakin kuin tuo cd, heh. Siellä oli vaikka mitä kivaa, mutta valkkasin kivoista kivoimmat tulemaan kohti Suomea.
 
Valittavana oli useampia toimitustapoja. Muutamassa päivässä tilauksen olisi saanut kätösiinsä, jos olisi halunnut köyhtyä ihan kiitettävällä postimaksulla. Noin 7 e halvemmalla pääsi jos oli valmis odottamaan 3 – 4 viikkoa. Valitsin sen. Sitten oli myös jotain kotiovelle toimituksia hintaan, joka pisti yskittämään, köh köh.
 
Laskeskelin, että joulun tienoilla tai loppuvuodesta pääsen kuuntelemaan cd:tä, ellei sitten pyhät siirrä nautintoa ensi vuoden alkuun. Mutta, uskokaa vaikka huviksenne, että olin yllättynyt kun tänään katoin postilaatikkoon. Ihmettelin, että mikäs paketti se täytti laatikon. Kun tajusin, että siinä oli shopicelandic.comin tilaus, johan alkoi paistamaan päivä kirkkaammin. Tämä ei ole ollut viikko helpoimmasta päästä ja oon jo ihan väsynyt. Haluaisin vain olla. Noh, tänään oli eka päivä kun ei tarvinnut mennä mihinkään töitten jälkeen. Vielä pitäisi jaksaa huominen ja edessä oleva viikonloppu, plääh. Mutta tilauksen saaminen jo nyt oli kyllä tosi kiva ylläri ja pieni piristysruiske vähemmän mukavaan olotilaan.
 
Toki paketti piti avata mahdollisimman pian. Cd:n lisäksi tilasin pari pinssiä ja koiruuden. Nyt sitten mulla on neljä islistä ;D Kaikkein kiinnostunein uudesta tulokkaasta oli Jomi. Sen silmät lävähtivät lautasen kokoisiksi kun se näki koiran. Olisi varmaan halunnut alkaa leikkiä tulokkaan kanssa. Koiruus taitaa olla vielä liian pieni Jomin leikkikaveriksi ; )
 
Niin ja tilasin vielä yhden muunkin, mutta en vielä kerro mitä se on. Sitten jos se tulee ajankohtaiseksi, sitten paljastan, mutta muuten on ihan turhaa höpinää...
 
Ja jos salamyhkäisyys ärsyttää, suosittelen lukemisen lopettamista just nyte. Meinaan lisää kiertoilmaisuja on tulossa. Tässä voi hyvin hyödyntää uuden cd:n nimeä, joka on “Crossroads”. “Crossroads” on myöskin sen biisin nimi, joka aiheutti harmaita hiuksia. Sinänsä osuva nimi, sillä tällä hetkellä oon risteyksessä. Oon valmis ylittämään sen heti vain kun se on mahdollista. Ei vain ole tietoa, että koska, jos koskaan se on mahdollista...
 
“Crossroads” on pyörinyt soittimessa jo muutaman tunnin. Koko cd on kuuntelukelpoista kamaa. En sitten jämähtänyt vain tuohon “Crossroads” biisiin. Tämä olikin eka lätty moneen vuoteen, joka ei ole EJ:n lätty. Mutta ei ollut eka koko fanituksen aikana. On sitä aina välillä tullut ostettua muitakin kuin EJ:n lättyjä. Tästä saankin hyvän aasinsillan siihen, että kun kuvasin tilauksen, niin samalla sain aikaiseksi kuvattua konserttiostokset. Mulla on sisällä aika huonot mahkut kuvailla tuollaisia settejä sun muita ilman lavastusta ja asettelua (ja taustaksi näyttää päätyvän aina se sama peitto). Ei sitten ole jaksanut nähdä vaivaa tehdäkseen nuo, joten on vaan jäänyt. Nyt kun kuvasin tilauksen, niin vih-doin-kin tuli kuvattua konserttiostoksetkin. Parempi se kait on myöhään kuin ei milloinkaan...
 
 
             sic1.jpg
                                                         shopicelandic.com
 
 
             sic3.jpg
                                                              Kassi, jolla....
 
 
             sic2.jpg
                                            ...kiikutin memorabiliaa kotiin.