Joop, elikkäs kovasta yrittämisestä huolimatta en saanut niitä linkkejä toimimaan täällä, joten poistin ne kaikki videot ja latasin ne uudestaan. Testin perusteella luulin sen auttavan, mutta eipä auttanut. Vuodatuksessa on tapahtunut muutos ja se lienee se syy mikseivät linkit toimineet täällä. Hoh hoijaa, johan oli vääntöä yhtien linkkien takia, mutta se vääntö piti tehdä, jotta sain selville mistä kiikasti.

Tässä samalla kuuntelin poikkeuksellisesti radiota. Ei sitä jaksa juurikaan kuunnella enää kotona kun koko yön on sitä kuunnellut. Nyt tein poikkeuksen. Kun radiossa alkoi valittaa klarinetti, Sony pomppasi uniltaan ja meni radion viereen päätään kallistelemaan :D Sitten kun tuli laulua, Sony sanoi "puff". Liekö sitä harmitti kun hänen kuuntelunautintonsa pilattiin? ;) Sony muutenkin on herkempi äänien suhteen kuin Tico. Luontoillan alussa soitetaan aina jonkin linnun laulua ja se kai on Sonysta sen ohjelman paras kohta. Sitä äijä kuuntelee korvat höröllään ja pää keikkuen. Ticon oon nähnyt vain kerran reagoivan johonkin radion ääneen. Silloin sieltä tuli se Santanan biisi, jonka alussa vonkuu kitara siihen malliin, että se maalaa mun mieleen kuvan laskevasta auringosta. Ehkä se vähän kuulostaa koiran ulvonnalta?

Tässä sitten ne edellisessä kirjoituksessa luvatut linkit. Tuon on kyllä jotenkin niin suloinen tuo Sonyn pakitusvideon loppu kun toinen nappaa sen teippirullan suuhun ja istuutuu. Harmittaa, että katkaisin kuvaamisen pikkuisen liian aikaisin, sillä Sony sanoi se rulla suussaan "puff" ja katteli maisemia.

 

youtu.be/MFDnq4wWIg8  Sony pakittaa teippirullan kanssa

youtu.be/YoBpBDZGqnk   Pojat syövät jäätä

youtu.be/pkuNLYF28Ts   Sony syö jäätä

youtu.be/VUYWbbX9ilU   Tico syö jäätä

youtu.be/TKnRydCMaig   Vetoleikkiä teippirullan kanssa

youtu.be/QP9mIbnICgs   Tico & teippirulla

youtu.be/MEEAKm-BM70   Vähän jahtailua

 

P.S. Oli kaunis ja kirkas aurinkoinen päivä. Voiskos illalla näkyä jotain värejä taivaalla?