Viime viikolla konkreettisesti mun kurkulle. Kosteasta viikonlopusta kun seurasi kurkkukipu. Torstaina lähti ääni, mutta silti menin yöksi töihin. Ei ollut kuumetta tai edes nuhaa, niin tuskin olisin mitään saikkaria saanut. Ja olokin oli kurkkua lukuunottamatta hyvä. Kuitenkaan en uskaltanut tehdä pitkiä lenkkejä, jottei olo pahentuisi.
 
Mutta muuten kyllä on henkisesti ollut raastavaa aikaa. Jo kolmatta viikkoa pyörii mielessä pääasiassa vain se yksi asia. Tässä alkaa jo olla sellainen olo, ettei enää jaksaisi sitä miettiä, mutta vaikka kuinka yrittää, niin mielessä se vaan pyörii...
 
Poikien kanssa ei ole tullut tehtyä mitään ihmeellistä. Ihan tavallista arkea ollaan elelty. Mettäilyn suhteen on nyt tapahtunut sellainen muutos, etten ole mennyt sitä täyspitkää reittiä vähään aikaan. Ensin sairastelun vuoksi ja ei se muutenkaan huvita kun yhdessä kohdassa on pätkä, jossa heinä on polvenkorkuista. Sieltä kaiketi saa helposti mukaansa punkkeja. Muutenkin näyttävät kaikki inhotukset oikein kunnostautuneen tänä vuonna. Hyttyset ovat tosi kärkkäitä. En muista koskaan aiemmin törmänneeni tälläisiin hyttysiin. Ei tartte kuin hetkeksi pysähtyä metässä, niin johan sitä on täysin piiritetty. Ja etenkin lyhyemmällä iltalenkillä eron aikaisempaan huomaa hyvin. Siitä osa kulkee tavallaan metän keskellä. Vaikka kokoajan liikkuu, niin hyökkäyksiltä ei välty. En muista tuollaista aiemmilta vuosilta.
 
Lisään vielä, ettei mettäily ole täysin loppunut. Lenkki on vaan lyhentynyt, mutta kyllä nuo siinäkin ajassa päästelevät kunnolla. Sitä on kyllä ilo katsella kun sammaleet vaan menevät rullalle kahden rallikoiran pitäessä hauskaa!
 
Tuossa yksi päivä pojat söivät naudanrustoluupalansa takapihalla. Laitoin ne syömään hyvän välimatkan päähän toisistaan, mutta kummasti se Tico lähentyi Sonya pikkuhiljaa siinä samalla kun omaa palaansa söi. On kyllä hienoa, että pojat ovat keskenään noin sopuisia! Ihan joka koira ei kykenisi syömään moista herkkua liki toista. Näillä ei siinä ole mitään ongelmaa :)
 
  Sopuisaa herkuttelua
 
Jah, taitaa olla mun kone hajoomassa. Nykyään on harvinaisuus, että se menee päälle yhdellä kerralla. Usein tulee käynnistyksen yhteydessä terävä piippaus. Sen jos kuulee, niin tietää, että uusiksi meni. Piippauksen jälkeen tulee joku laatikko, jossa selitetään, ettei windowsiin saatu yhteyttä. Nytkin vasta kolmannella kerralla onnistui käynnistys...