Tässä välissä on tullut kisattua, ja tehtyä vähän muutakin. Etenkin Tico on tuonut kotiin palkintoa jos jonkinlaista. Menestystä on siis tullut vaikkei mitään olla treenattu sitten tokon rotumestisten, jotka olivat elokuussa. Alla lyhyt tuloslista.
 
3.9.2016 Joo, heti seuraavana päivänä alkoi haudalla tanssiminen... Olin aika mörrimöykky rally-ohjaajaksi, muttei se Ticoa haitannut. Häntä heilui entiseen malliin. Pisteitä avon korkkauksesta tuli 90. –10 tuli kun ukko jätti istumatta yhdessä kohtaa. Tico oli tuomarinsuosikki. Tämän kisan yhteydessä kävi myös niin, että kotona huomasin ettei tuomarin nimmaria löytynyt kisakirjasta tai arvostelulomakkeesta. Tietenkin juuri tuolloin, kun kaikkein vähiten kiinnosti tarkistaa moista. Asia korjaantui näppärästi komistuksen omistajan ja tkamun avustuksella. Kiitos vielä kerran, että mun moka korjaantui noin helposti <3
 
 
 
4.9.2016 Ja heti seuraavana päivänä Tico tokoili. Alla pisteet, joilla tosiaan irtosi ykköstulos ja luokkavoitto.
 
 
                              4.9.2016%20t.jpg
 
 
 
                              i13.jpg
 
 
 
10.9.2016 Tico tokoili taas ja hyvin meni. Tuomarina oli Ralf Björklund, joten tyytyväinen saisi olla. Luokkavoitto taas ja viimeinen ykköstulos, jonka johdosta TK1. Ajatella, että tkamun päähänpisto johti tällaiseen!
 
 
                              10.9.2016%20t.jpg
 
 
 
                              i12.jpg
 
 
 
                              i11.jpg
                                                Tico & TK1 -mitali
 
 
             i5.jpg
                                     Ticon ei-lelulliset toko-palkinnot.
 
 
17.9.2016 Tico oli taas kisaamassa. Tällä kertaa rallyssa. Pisteitä tuli 99, ja sillä sijoituttiin toiseksi. Voiton vei se vale-islis, joka tkamun kanssa kerran yhdessä mätsissä nähtiin.
 
 
             v1.jpg
 
 
 
             v2.jpg
 
 
 
             v3.jpg
 
 
 
                              i10.jpg
 
 
 
             i9.jpg
 
 
 
             i8.jpg
 
 
 
Yllä olevissa kuvissa Ticolla on palkinnoksi saatu pehmeä luu, josta koiruus riemastui kovin. Jo kisapaikalla alkoi leikkiä lelun kanssa. Kuvasin sitä luurilla, joten pätkästä tuli huonolaatuinen. Ehkä siitä saa jotain selvää...
 
 
24.-25.9.2016 Käytiin kukan ja sen om kanssa affenanmaalla. Alunperin reissuun piti lähteä triple, mutta ei sitten lähtenytkään... Kukalla tietty oli just tuolloin parhaat päivät, mutta ei neidin juoksut paljon haitanneet / häirinneet kun loppujen lopuksi koirat olivat aika vähän samassa tilassa. La Jomi kävi paimentamassa ja su pojat kävivät kehässä. Jomi oli rop ja Tico sai erin, ja tuli vetskuissa toiseksi. Ukko mokoma haukahteli kehässä :/ Näyttelyn jälkeen Jomille tehtiin epävirallinen paimennustaipumustesti ja pisteitä tuli 36 / 40. Pikku-ukko oli taas pärjäämisessä kiinni.
 
 
                              IMG_0003.jpg
 
 
 
                              i18.jpg
 
 
 
Näyttelyssä tuomarina oli Leif Ragnar Hjorth ja se tuumaili pojista seuraavaa:
 
Tico: Erinomainen tyyppi, suurempaa kokoa. Erittäin kaunis pää. 10-vuotias. Oikea purenta. Hyvä kaula ja kulmaukset. Erinomainen rintakehä. Oikeanlainen häntä. Tuplakannukset. Hyvä turkki. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, erinomaisesti sivulta katsottuna. Ihana luonne.
 
Jomi: Erinomainen tyyppi ja koko. Erittäin kaunis kokonaisuus. Tyypillinen pää ja ilme. Oikeanlainen purenta. Erinomainen kaula, kulmaukset, rintakehä sekä ylä- ja alalinja. Oikeanlainen häntä. Tuplakannukset. Erittäin kaunis hyvinhoidettu turkki. Erittäin tyypilliset liikkeet ja luonne.
 
Kiitos Sonyn velipojan omistajalle käännöksestä. Tiedänpä mistä saan käännösapua ruotsinkielisiin arvosteluihin...
 
Alla linkki paimennuskuviin. Kuvien näkemiseen tarvitaan salasana, joka on hundur.
 
 
15.10.2016 Oltiin Imatralla rallyn rotumestiksissä. Tico oli avon ainoa islis, joten 90 pisteellä irtosi rotumestarititteli, ja myös RTK2. Jomi sai myös 90 p, ja vaikkei titteliä tullut, niin tuomarinsuosikkina sai myöskin kotiinvietävää. Ja olisihan sitä ollut muutenkin, sillä Jomi sai RTK1 –tunnuksen. Seuraavana päivänä Jomi pääsi paimennuspuuhiin. Musta meidän touhu tuntui sähläämiseltä, mutta isliskasvattaja, joka myös omistaa lampaat, sanoi, että Jomilla on ajatusta, että mitä lampaiden kanssa pitäisi tehdä. Pienestä saisi muokattua pienen paimenpojan, mutta siihen ei taida olla mahkuja.
 
Alla linkki paimennuskuviin. Kuvien näkemiseen tarvitaan salasana, joka on hundur.
 
Ja alla olevissa linkeissä on poikien rally-radat.
 
 
 
             ra11.jpg
 
 
 
                              ra1.jpg
 
 
Tuomarinpalkintona oli oma valinta kahden lelun välillä. Toinen oli sellainen kuminen possu, joka täältä jo löytyy, joten valitsin raatolelun. Lelu on Jomin mieleen, kuten alla olevista kuvista voi nähdä.
 
 
             ra8.jpg
 
 
 
             ra3.jpg
 
 
Rallyn rotumestiksiä lukuun ottamatta kaikki menot ja kisat oli suunniteltu jo ennen suurta surunpäivää. Pahalta ja väärältä se tuntui mennä kisoihin, yms., mutta kun Ticokaan ei ainakaan numerollisesti ole sieltä nuorimmasta päästä, niin sen kanssa piti käydä kokeilemassa miten menee. Ei tiedä, että onko virtanen kisakuosissa enää ens vuonna.
 
Menestystä on siis tässä välissä tullut, mutta eipä se tunnu miltään...
 
Saattaa olla, että tälle sivulle tulee myöhemmin enemmän juttua kustakin kisasta, tai sitten ei. Kerron tässä samalla, että aikaisempiin kirjoituksiin on nyt lisätty kisavideoita ja palkintokuvia.