Eilinen auringonpaiste loppui aikalailla heti sen jälkeen kun mentiin ulos. Välillä ripsi vettä, mutta silti pihalla tuli oltua puolisentoista tuntia. Tänään sen sijaan oli aurinkoinen päivä, joten uusi yritys kuvailun suhteen. Yllättäen valmiilla ohjelmalla tuli tummia kuvia (?), joten ite piti koittaa tehdä säädöt. Mielestäni tällä kertaa onnistuin siinä hyvin : )
 
 
             sn1.jpg
                                       Lelu suussa talon ympäri.
 
 
             sn2.jpg
                           Tätä lelua Jomi puree sellaisella kiukulla, että!
 
 
             sn4.jpg
                                            "Mistä mä otan kiinni?"
 
 
             sn3.jpg
                           Mikä ihmeen epämuodostunut otus tämä on? ;)
 
 
             sn5.jpg
                                        Mahtuu kuvaan just ja just :D
 
 
             sn16.jpg
                                            Vuoden suloisin ilme?
 
 
             sn6.jpg
                                          "Kylläpä häikäisee!"
 
 
             sn15.jpg
                                             "Älä lopeta vielä!"
 
 
             sn12.jpg
                                   Jomi kokeilee Ticon tapaa leikkiä.
 
 
             sn13.jpg
                                           Ihan kavereita ovat :D
 
 
             sn18.jpg
                                Tico on niin tosissaan vetoleikissä ;D
 
 
             sn14.jpg
                                              "Se sit vei sen..."
 
 
             sn11.jpg
                                                    Vessajono.
 
 
Kun kuvien laatu ja värit olivat kerrassaan hienoja, niin jostain tuli mieleen, että mitäpä jos kokeilisin ottaa pojista merkin kierto kuvia!? Ainakin jotain vaihtelua leikkikuviin ; )
 
 
             sn7.jpg
                                      Uuuhuuuh värit ja laatu! <3
 
 
En ollut ehtinyt kauaa kuvaamaan kun varjo alkoi hiipiä häiritsemään kuvaussessiota. Merkin siirtäminen oli vain hetkellinen apu. Piti sitten vaihtaa paikkaa kunnolla. Just silloin aurinko sattui paistamaan mun viidakkoon. Jokaisesta sain jonkinlaisen kuvan. Ticosta tuli paras. Kuva on juuri sellainen kuin sen halusinkin olevan. Sonylle on näköjään jäänyt hyvin mieleen ne muutamat kerrat, jolloin treenittiin vanhaa merkkiä. Se kun tuppasi jäädä seisomaan merkin viereen. Jomista oli vaikein saada kuvaa. En tiedä miksi. Zoomasin merkin keskelle ruutua ennen kuin lähetin Jomin kiertämään, mutta silti lähes aina merkki oli kaikkea muuta kuin keskellä kuvaa. Kai mä tietämättäni siirsin kameraa koiran mukana, vaikkei se ollutkaan aikomus. Jomin kuvassa on juuri oikea meininki, mutta rajaus onkin jo toinen juttu.
 
 
             sn8.jpg
 
 
 
             sn17.jpg
 
 
 
             sn10.jpg
 
 
 
             sn9.jpg
                                                    "Merkki?"
 
 
Kun kiertokuvat oli otettu, niin innostuin kokeilemaan avon pakkia. Jomin kanssa olisi riittänyt, että se olisi noussut ylös ja vaikka vain millin liikahtanut taaksepäin. Vaan mitä teki koiruus? Se nousi näppärästi ylös ja pakitti myös. Sain siis enemmän kuin olin ajatellut. Kylläpä yllätyin, että meni noin hyvin!
 
Tico alkoi peruuttamaan voimakkaasti oikealle. Varmaan luuli, että nyt tehtiin rallyn 360 vasuriin. Pienellä treenimisellä sain Ticon peruuttamaan suoraan. Tai niin ainakin luulen, kun on vaikeaa ite nähdä miten asia on.
 
Sonyn kanssa ei ollut isompaa ongelmaa.
 
Pari tuntia pihalla hurahti. En tiedä oltaisko tultu sisälle vielä silloinkaan, mutta yhtäkkiä pihalle tuli mieletön määrä pieniä lentoötöjä. Se oli ällöttävää. Napsaisin yhdestä puskasta oksan ja aloin huitoa sillä ölliäisiä kauemmaksi.
 
Viime yönä kahden aikoihin lähdettiin kiertämään kk. Oli tähtitaivas ja sumua niin, että hetkittäin näki eteensä vain muutaman metrin. Kun kolmen tunnin jälkeen kotiuduttiin, koirat olivat märkiä. Oli siis kostea yö. Lenkuran jälkeen venyttelin. Kylläpä sitä olikin juntturassa. Yllättävän paljon ottaa jalkoihin se, että viettää päivät enimmäkseen pers penkissä. Jalat tulee tosi kankeiksi. Noh, kohta ei enää tartte viettää päiviään kelloa kytäten : )