Ja mitäs sitä sitten tuli touhuttua männä viikolla? Latailtua ja latailtua nyt ainakin ;) Sen lisäksi tuli otettua sitä juttua, jota Tico ei näytä hoksaavan :D Kerran oli pallopaimennuksen alkeita. Sony on vaikeaa saada tökkäämään kuonollaan palloa kun se on niin mun käden perään. Seuraa vaan mitä mun käsi tekee. Jomikin vähän tökki palloa kuonollaan.
 
Maanantaina olin taas treeniapuna systerille. Nyt mun piti koittaa hallita dopsua kun se tuli mun luo. Nooh, ajan kanssa sen sai mun eteen istumaan ja siitä sivulle. Omien koirien kanssa (kyllä, kaikki oli mukana. Kävelin treenipaikalle ja sain kyydin takas). Otettiin spiraalia kun systerin autosta löytyi kolme tötsää. Hänen autosta löytyy miltei mitä vaan koiravermeitä ;)
 
Jomi sai vähän painella dopsun kanssa. Ensin pojut olivat kiltisti hiekka-alueella. Sitten alkoi vetää mettä puoleensa ja sinne piti toistuvasti kirmata. Joka kerta piti mennä ruoholle asti, ennen kuin korviin palasi kuulo. Jomille vähän paremmin kuin dopsulle, mutta sehän on selvä juttu kun Jomilla on pystyt korvat. Tokihan pystykorvilla kuulee paremmin kuin lupilla ;DDDDDD
 
Tiistaina jäi rally väliin palaverin vuoksi. Nyt on meitin tiimillä uusi pomo. Mielenkiintoista nähdä, että millainen hän tulee olemaan...
 
Keskiviikkona vääntäydyin kauppaan ja se oli loistoveto, sillä torstaina satoi vettä eikä kyllä olisi tullut lähdettyä kauppaan.
 
Perjantaina aikaisin aamulla lähdettiin mettäilemään. Otin luurin mukaan siltä varalta, että jos satun eksymään. Mentiin eteenpäin siitä kohdasta, jossa viimeksi oli tehty uukkari. Vaikka mitään polkuja ei mennyt, niin ei siihen metikköön kyllä kovin helposti eksy. Kokoa metiköllä on kivasti, siis ei ole mikään postimerkki. Ainakin yksi talo nähtiin, jolloin vaan lähdettiin eri suuntaan kun tilaa oli. Maasto vaihtelee tiheämmästä metiköstä hakkuuaukeihin. On harvempaa puustoa, heinikkoisempaa osaa, monenlaista maastoa. Ihan vieressä ei mene tietä, joten voin ihan huoletta pitää poikia irti. Ihana paikka! On kyllä niin ykköstä kun tietää tuon paikan olemassaolon!!!
 
Jomi otti kaunistavan mutahoidon, jonka jälkeen äijässä taisi valkoista löytyä vain kuonosta. Tästä huolimatta en koiruutta pessyt. Lenkin jälkeen (johon meni 5 tuntia) jätin ukot pihalle ja annoin niille luut. Olivat muutaman tunnin pihalla ja lika varisi turkeista pois itsestään. Juuri noin sen pitääkin olla.
 
             moon2-normal.jpg
                                                   Ja eikun kehään! xD
 
 
                                  moon3-normal.jpg
                                                  Vain naama on puhdas :D
 
 
                                  moon4-normal.jpg
                                       Onpas syssynen kuva keskellä kesää!
 
 
             moon5-normal.jpg
                                                         "Mikä se oli???"
 
 
Mulla kului loppupäivä raparperin ja EJ:n parissa. Pilkoin reilut 5,5 litraa raparpereja Sleeping with The Past cd:n tahdittamana. Oli jotenkin hassu sattuma, että “Amazes Me” biisissä on kohta, jossa lauletaan “what drives me crazy is that big fat yellow moon”, kun tämä viikonloppu on kuulemma superkuun vkl.
 
Tuota kuuta etsiskelin taivaalta kun keskiyön pintaan käväistiin ulkona. Oli pilvistä ja olin ihan varma, ettei mitään voi nähdä. Eikä näkynytkään heti. Jonkin aikaa käveltyämme kuu tuli esiin metän takaa. Kuu oli kokonainen, mutta ei ollut musta mitenkään tavallisesta täysikuusta poikkeava. Vähän isompaa mollukkaa olin odottanut. Tänään se on kuulemma kaikkein lähimpänä maata. Täytyypä tähyillä taivaalle jos taas yöllä pistäydytään lenkuralla.
 
 
     moon6-normal.jpg   moon7-normal.jpg
     Superkuu? Jaa...
 
 
Eilen mettäily jäi väliin kun satoi vettä kellon soidessa. Tänään taas oltiin metikössä, josta loppujen lopuksi toin pois kolme islanninmetsäsikaa. Sony löysi todella mutaisen ojan ja tietty meni sinne. Sai kivan värirajan itelleen. Ja kun yksi käy mudassa, niin kaksi muuta menee heti perässä. Tämän takia suunnistettiin metiköstä litsille. Siellä saivat huuhtoa ittensä taas koirien tasolle. Ei mun ollut aikomus päästää ketään irti, mutta kun karvapallot näyttivät siltä, että haluaisivat uida, niin irrotin niiden hihnat. Uimassa ne kävivätkin. Tico tyytyi kahlailuun.
 
 
             moon8-normal.jpg
                                                       Mun ukkoset <3
 
 
             moon13-normal.jpg
                                                    Islanninmetsäsika ;)
 
 
             moon11-normal.jpg
                                                     Possu läävässään.
 
 
             moon12-normal.jpg
                                                   Pari metsäsikaa lisää.
 
 
                                  moon10-normal.jpg
                                                  "Mmm, kun oli hyvää!"
 
 
Jotain tämmöstä ollaan nyt touhuttu ja nyt on bloksukin taas ajantasalla, puuuh. Ja tuntuu tuo tietsikkakiintiökin olevan nyt jokseenkin täysi... Siispä seuraavan kuvan myötä pyllistys hetkeksi kaikelle tietokoneeseen liittyvään ;)
 
 
             moon9-normal.jpg
                                                      Three arses.