Kun olin käyttänyt pojat lenkillä, tein viimehetken valmistelut ja menin ulos Sonyn kanssa odottamaan. Odotellessa Sony oli oikein touhukas: otti lumikylpyjä, kaivoi lunta, kantoi ja muussasi lumipaakkuja. Ihan harmitti, etten ollut tajunnut ottaa kameraa mukaan. Me myös vähän leikittiin ja tokoiltiin. Oltiin odotettu jo puolisen tuntia kun päätin käydä hakemassa kameran. Sittenpä melkein heti odotettu pari tuli.
 
Sony haukkui ja niin haukkui se tyttökin. Tyttö oli ärhäkkä Sonylle. Sony sai mennä tytön häkkiin odottamaan. Sonylla oli se Ticon takki päällään. Taas sille tuli käyttöä.
 
Tyttö käväisi pikku lenkillä ennen sisälle tuloa. Tico oli heti innoissaan ja selässä heti kun vaan tilaisuus tuli. Tyttö ei pitänyt ajatuksesta ja piti sellaista meteliä, että korviin sattui. Ja naapurissa taidettiin luulla, että nyt rääkättiin koiraa...
 
Hetki yritettiin, mutta kun tyttö oli sitä mieltä, että ei, niin homma jäi siihen.
 
Mentiin koirien kanssa ulos. Tico haukkui tai oikeammin se tuntui huutamiselta. Kyllä se siitä sitten jonkin ajan kuluttua vaimeni. Sen sijaan into kyllä jäi päälle. Lenkin aikana tyttö muuttui hieman suotuisammaksi Ticoa kohtaan. Loppumatkasta vähän taivutteli häntäänsä. Mentiin sisälle vielä kokeilemaan, että josko sittenkin. Ei, tyttö ei ollut vielä valmis. Sovittiin tapaaminen sunnuntaille.
 
Sony ja tyttö nuuskivat toisiaan. Nyt tyttö oli ihan hiljaa ja vaikutti erittäin suotuisalta Sonya kohtaan. Harmi vaan, että väärä koira.
 
Sisällä Tico nuuski ja pesi mattoa. Sony myös nuuskutteli paikkoja. Lisäksi Tico parkkeerasi ittensä ovelle joksikin aikaa. Siellä se istui aikansa, ennenkuin tuli olohuoneeseen.
 
To be continued...
 
31.1.2010 Uusi yritys
 
Ensin käytiin kävelyllä ja sitten sisälle. Sama meno jatkui kuin viimeksikin. Ticolta ei sinnikkyyttä puuttunut, mutta kun tyttö ei ollut yhteistyöhaluinen, niin minkäs teet? Välillä näytti vähän lupaavaltakin, mutta ei sitten kuitenkaan tapahtunut mitään. Lopulta jo Ticokin alkoi väsymään ja sillä oli todella kuuma! 
 
Sonylle tyttö oli suopeampi, mutta väärä koira ja muutenkin ehkä jalostukelvoton valinta...
 
Sisällä Tico istui ovella ja itki hiljaisella äänellä. Käytiin lenkillä ja laitoin äijät takapihalle. Tico ei kauaa viihtynyt pihalla vaan halusi sisälle oven taakse. Saapa nähdä meneekö loppu päivä kuten viimeksi: levotonta kävelyä eteisen ja olohuoneen välillä ja parkkeeraus oven taakse. Ainakaan nyt ei ole herra rauhallisimmasta päästä. Toivottavasti rauhoittuu ennen mun töihin menoa...
 
Sony joko ei ymmärrä näiden asioiden päälle tai sitten se on totaalisesti erilainen kuin isänsä. Sony sai haistaa ja maistaa tyttöä, mutta sisällä ei ollut mitenkään tavallisuudesta poikkeava. Se vaan nukkui kun Tico kulki levottomasti.
 
Ei mua varsinaisesti harmita ettei mitään tapahtunut. Tietty se olisi ollut kivaa nähdä minkä näköisiä pikkuisia olisi tällä kertaa tullut, mutta kun koirat on otettu omaksi ilostuttajiksi, eikä sitä silmällä pitäen, että niillä olisi jälkeläisiä, en osaa olla harmissani asiasta. Jo sekin, että Ticolla on neljä penttua tuntuu uskomattomalta! Ticoa joko pyydetään tai ei enää pyydetä näihin hommiin. Sama se. Olen kyllä erittäin otettu, että Ticoa kysyttiin!
 

Koirista otettiin kuvia.