2 +
 
 
                                        
                                         4
 
 
Eiköhän jokainen sen tiedä, että 2 + 4 = 6 ;) ja siitä voisi vaikka leipoa päivän numeron. Oli meinaa niin mahtava juttu, että mun pihalla oli kaiken kaikkiaan kuusi koiraa Turrikat tulivat hyvin juttuun. Tosin pientä jakautumista oli, kun borderit kimpassa odottivat, että niille heitettäisiin palloa. Se oli hauskan näköistä kun ne olivat ihan lähtövalmiina ryntäämään pallon perään semmoisessa “maastoasennossa”.
 
Islikset taasen leikkivät paljon semmoisena yhtenä myttynä. Kyllä välillä kuppikuntia pistettiin sekaisin ja kaikki leikkivät kaikkien kanssa. Jomikin oli menossa mukana. Ihan vähän se söi muutaman kerran lunta, mutta usein pieni oli siellä missä tapahtui :) Ja saipa äijyli hepulinkin, jolloin vaan mentiin ja väistettiin tiellä olevia – jos ehdittiin. Muutaman ruuankerjuureissunkin Jomsku teki. Tkamun taskulle meni omin luvin. Ahmatti mikä ahmatti.
 
 
                                         
                                          Itsepalvelun osaava
 
 
Foxi oli kasvanut huimasti sitten viime näkemän. Sen omistajan kanssa yritettiin tiirailla, että oliko Jomi isompi kuin foxi. Ei osattu päättää. Joko Jomi oli vähän korkeampi tai sitten sen turkki hämäsi. Se kuitenkin oli ihan saletti, että Jomi oli pienempi kuin neese. Niin ihanaa oli nähdä neitiä piiiiiiiiitkästä aikaa! Hää kävikin mua aina välillä moikkaamassa kun kyykin kameran kanssa. Neito oli sukupuolensa ainoa edustaja, mutta eipä se haitannut, sillä hää osasi kyllä pitää puolensa.
 
 
 
                                          
                                           Neiti nätti <3
 
 
 
Niih, yritystä kuvailun suhteen oli, mutta saalis jäi kehnoksi. Onneksi melkein kaikilla oli mukana kamerat, joten saivat sitten jotain kuvia muistoksi miitistä. Mun taidot ei tänään oikein riittäneet. Tiesinkin sen melko varmasti, ettei miitistä oikein tuu kuvia, kun se oli “niin myöhään”. Automaateilla ei kannattanut edes yrittää ja mun säädöt nyt oli vähän sitä sun tätä kun ei ollut käsitystä, että mitä olisi kantsinut säätää ja näin. Osa pihasta kylpi auringonvalossa, joten sekin toi lisähaastetta kuvaamiseen. Moni kuva menikin piloille liiallisen valon vuoksi. Jotain sentään kehtaan linkittää, joten halukkaat saavat vähän nähdä kuvia miitistä. Ihanaa oli ja toivottavasti vielä joskus tulevat uudestaan! Welkomii vaan
 
 
 
                                          
                                           Jättis kattelee...
 
 
                                          
                                           Koiratanssia ;)
 
 
                                          
                                           Tykkään foxin vaaleista poskista ja mustareunaisista korvista. Nätti poju :)
 
 
                                          
                                           Lumikasa oli suosittu paikka.
 
 
 
Loput nähtävissä täällä x aikaa
Laadussa on tapahtunut aikamoinen pudotus eiliseen verrattuna, mutta se pitää nyt vaan koittaa kestää...
 
Viime yö meni huonosti nukkuessa. En uskaltanut nukkua kunnolla, kun piti vahtia, ettei vesipumppu pääse jäätymään. Yöllä mittari painui -28 asteeseen. Aamun valjettua ei suinkaan helpottanut, vaan muutaman tunnin oli -30 astetta. Sitten, kun arska oli noussut, alkoivat asteet hiljaksiin laskea. Pumppu toimii edelleen, joten tästä pakkasyöstä selvittiin ilman lisälaskua :)
 
Mulla oli aikeissa mennä lenkille isosten kanssa miitin jälkeen. Halusin heittää kuvia latautumaan picasaan ajan säästämiseksi. Siihen sitten menikin tunti. Olin napsinut joku +250 kuvaa, mutta niitä sai poistaa paljon. Sitten, kun olin valmis, huomasin, että jätkät olivat olleet tunnin jo pihalla ja meikää vilutti. Otin isoset sisälle, annoin sapuskaa ja aloin lämmityspuuhiin.