Hömpy, hömpylä, jomppu, jompula, jom, Islannin ihme, Islannin idiootti (tilanteesta riippuen ; )  ), joms, mini, herra hurmaava... ja ties mitä muita niitä nimiä onkaan, jolla on tullut tuota pientä kutsuttua. Mutta, sitähän sanotaan, että rakkaalla on lapsella on monta nimeä. Hirmu rakas tämä murmeli-mörmeli on. Tuo nyt taitaa olla viimeisin nimitys pikkuiselle. En tiedä mistä noita putkahtelee. Yhtäkkiä vaan huomaa nimittävänsä pojua jollain uudella nimellä.
 
Tässä on nyt sen verran kaikkea päässä pörräämässä, etten oikein osaa sen ihmeempiä kirjoittaa. Lisäksi kirjoittamista vaikeuttaa sekin, että ei vaan tahdo löytyä sanoja kuvailemaan tuota koiruutta. Toisinaan tuntuu, että tuo on enemmän kuin koira... Jotain, jollaista en olisi uskonut kohdalleni sattuvan. Jotain, joka tuntuu pärjäävän melkeinpä missä vaan mitä sen kanssa tekee...
 
Kolme vuotta sitten Islantiin syntyi kuuden koiran pentue. Näistä Islannin loisto tuli valaisemaan meidän elämää ja sen se tosiaan on tehnyt. Ei mulla ollut mitään isompia suunnitelmia pojan suhteen. Kunhan oli vain tuliainen Islannista. Toki olin ajatellut kouluttaa sitä jonkin verran, mutta mitään kisoja ei ollut tähtäimessä. Mutta, tämä pikku poika osasi ilmaista, että hänessä on potentiaalia vaikka mihin, joten annettuani pikkusormen uhkaa loputkin meikäläisestä mennä mukana. Koiruus vaan on niin ihana, että sille haluaa tarjota parasta mahdollista mitä vaan kykenee tarjoamaan. Vaikea sanoa mihin tuo pikku poika vielä mut viekään kun sen kanssa on niin kiva tehdä juttuja : )
 
Paljon onnea mun kolmivuotiaalle ihmeelliselle ihanuudelle! Ég elska þig  <3 <3 <3
 
 
             31.jpg
 
 
 
             32.jpg
 
 
 
             33.jpg
 
 
 
             34.jpg
 
 
 
             35.jpg
 
 
 
             39.jpg
 
 
 
             38.jpg
 
 
 
             310.jpg
 
 
 
             36.jpg
 
 
 
             37.jpg
 
 
 
             315.jpg
                                      Harjoittelee katu-uskottavuutta ;)
 
 
                              311.jpg
 
 
 
             312.jpg
 
 
 
             313.jpg
 
 
 
             314.jpg
 
 
 
             316.jpg