Oli pilvistä, kova tuuli ja asteet nollassa kun lähdettiin kohti Prismaa. Vähän mietin, että menisinkö sittenkin sille paikalle, joka löydettiin viime lauantaina. Mutta kun taivas ei ollut niin kaunis kuin viime viikolla, niin päädyin Prismaan. Tuskinpa sieltä mitään hienoja kuvia olisi saanut pilvisellä säällä. Näin on pakko uskotella itelleen ;)
 
Menomatkalla oli yksi ohitus, joka sujui ihan kivasti. Sitten yhdessä kohtaa kuulin jonkun tervehtivän mua nimen kanssa. Pojat tervehti omalla tavallaan... Se oli työkaveri, joka tekee toistaiseksi vain viikonloppuvuoroja. Ticon hän on nähnyt muutaman kerran, mutta Sonya ei koskaan. Tico kävi ihan kierroksilla kun oli “tuttu” ihminen. Ja jos Tico haukkuu, niin on turha kuvitella, että Sony olisi hiljaa. Vaihdettiin kuulumiset siinä samalla kun koitin saada äijät hiljaisiksi. Välillä ne olikin – hetken...
 
Toinen tuttu tavattiin kun oltiin oltu pysäkillämme jonkin aikaa. Taas kuulin nimeni tervehdyksen kera. Se oli Sonyn siskon omistaja! Hänellä oli mukanaan miesystävä ja hän esitteli koiransa “isä-papan” ja “palkinto-veljen” tälle miehelle juuri noilla sanoilla. Mies käväisi kaupassa kun tämä nainen jäi juttelemaan ja silittelemään poikia. Olipa kivaa törmätä :) Sen jälkeen Sonylla oli vaikeuksia olla hiljaa. Noh, ei aina voi onnistua. Kotimatkalla ohitettiin yksi koira hiljaisesti.
 
Pihalla päästin pojat aitailemaan pitkästä aikaa. Viikolla ei oikein oo ehtinyt kun on prismailtu. Voi sitä juoksun riemua kun pojat pääsivät sinne! Pojat vetivät pitkät spurtit ja välillä vähän taukoilivat ennen seuraavaa spurttia. Puolisen tuntia ne siellä kirmasivat.
 
Oon tuossa jo pidemmän aikaa kattellut Sonyn pissatouhuja. Sony on huomattavasti kömpelömpi kuin Tico, mutta Sonylla riittää kuitenkin yritystä. Tico pomppaa ketterästi lumikasan päälle nostamaan koipea tolppaa vasten. Sony menee heti perässä ja välillä saa laitettua merkin ja välillä taas ei. Joskus Sony ei jaksaisi odottaa omaa vuoroaan vaan huitoo tassullaan kun Tico merkkaa. Ei sentään enää tunge päätään väliin kuten nuorempana oli tapana. Silloin Sony oli oikeesti k*sipää ;) Ja en sitten tiedä, että onko tämän miehen lempihajuste eau de pissa, mutta tuntuu, että siltä se haluaa kovin haista. Toisinaan se kävelee pitkän pätkän vetäen kylkeään kiinni lumi”seinässä”. Luulin ensin, että Sony muuten vaan hinkkaa itteään lunta vasten. Epäilykset kuitenkin heräsivät kun aina oli justiinsa samat kohdat, joissa piti hinkata ja niissä näkyi keltaista... Sony on kova poika kierimään lumessa. Tosin enpä tiedä onko kyse pelkästä lumesta kun nekin kohdat ovat melkein aina samat... Sony merkkaa eri tavalla kuin Tico: Tico tekee selvän koivennoston kun taas Sony nostaa vaan hätäisesti tassuaan eikä aina niin korkeallekaan. Luulen, että välillä tuo poika merkkaa itteään. Yyyh...