lumi8.jpg
                             "Sydämellinen kiitos synttärien muistamisesta"*
 
 
 
Jees, saatiinpa sitä sitten tännekin! Aina torstaihin asti olin saanut kuunnella radiosta miten lunta on tullut sinne ja tänne. Haikaillen huokaisin, että tuntui kuin lunta olisi tullut kaikkialle muualle, paitsi tänne. Ja tosiaan torstain edettyä noin puoleen päivään alkoi näilläkin suunnilla saada maisema kauniiksi tekevän valkean hunnun. Heti töitten jälkeen menin poikien kanssa pihalle toiveissa saada jonkinlainen joulukorttikuva. Tiesin, että valoa oli liian vähän, mutta silti piti koittaa automaattitoimintoja. Jälki oli pimeää. Ei tajua kun lumenhan pitäisi valaista maisemaa ja näin ;D Pakotettu olin leikkimään omilla säädöillä, pah. Jälki sitten on sen näköistäkin.
 
Tuo ylhäällä oleva kuva oli ajateltu joulukorttikuvaksi, mutta siinä on liian vähän maisemaa mun makuun. Enempää sitä en voinut mukaan ottaa kun Sonyn vieressä on vähemmän kuvauksellinen kapistus ja sitä ei saa siitä pois. Eikä mun pihalta löytynyt muuta valokuvauksellista kohtaa, johon olisi saanut mahdutettua triplen. Nyt olisi ollut hyvä jos olisi ollut jotain puskia, jotka olisivat olleet kauniissa kuorrutuksessa.
 
Vuodatuksessa on ilmeisesti ollut jotain ropleemaa. Kai vieläkin kun heittää tuon yläkuvan noin isoksi. Joo joo, laatu on kökkö, mutta en muutenkaan tykkää, että se kuva on noin iso. Ja sivukuvakaan ei oo niinku pitäisi. Noh, täytyy vaan koittaa elää noiden ryppyjen kanssa.
 
Lunta tuli muutama sentti ja jo seuraavana päivänä se oli suurimmaksi osaksi sulanut pois, huoh. Tiet olivat paljaat ja muualla oli ohut kerros lunta. Itse asiassa kun tulin pe töistä, niin tuntui, että olisi kevät. Sama fiilis oli kun köpöttelin ukkosten kanssa ulkona myöhään viime yönä. Marraskuun sijasta tuntui olevan maaliskuu.
 
Kajaaniin oli männä viikolla päjähtänyt 30 senttiä lunta. Epistä... Tosin nyt sekin alkaa jo olla pois. Kajaanista puheen ollen... Isukilla on nyt miltei ysiviikkoinen suomenpystis. On kyllä villi tapaus! Kun oon puhunut puhelimessa isän kanssa, niin taustalla on kuulunut hirrrveetä ärinää ja haukkumista. Pentunen kun touhuaa omiaan. Kuulemma leikkii itekseen tuntitolkulla. Kuulostaapa tutulta. Tosin, Tico leikki itekseen hiljaa, mutta kyllä sekin jaksoi toohottaa. Parhaiten on jäänyt mieleen se kun pikku herra leikki viisi tuntia muovikipon kanssa! Ei voi tajuta miten joku kippo voi jaksaa kiinnostaa niin kauan : D
 
Mutta, tulipa sitten lunta tai ei ennen joulua, ei hetkauta enää mua tänä vuonna. Pistin pisteen joulukorttistressille ja tilasin kortit eilen. En jaksanut enkä oikeestaan voinut odottaa enää pidempään. Mun kun tarttee väkertää Jomista Zekiwa sivu. Taas tässä kävi näin, vaikka aikaa oli miltei vuosi. Mun PITI tehdä se mun loman aikana, mutta Islanti tuli ja sekoitti pakan. Vaikka Ifolorilta tilasinkin, niin en muistanut tilata kuvia Zekiwaa varten. On älytöntä tilata pelkästään pari kuvaa, joten piti odottaa seuraavaa tilauskertaa, eli joulukortteja. Onneksi nyt muistin tilata kuvatkin.
 
Noin niinku muuten hengissä ollaan. Mulla vaan ei ole inspistä kirjoittaa. Siinä missä ennen tekstit syntyivät kuin itsestään nyt ei tunnu saavan aikaiseksi mitään. Sonyn synttäririipustuskin oli työn ja tuskan takana. Ajatukset eivät pysyneet kasassa ja lisäksi kirjoittamista häiritsi tieto siitä, että pitäisi olla jo nukkumassa. Väkisin väännetyltä se tuntui ja siltä kai näyttääkin. Vaikkei nyt inspistä ookaan, niin en kuitenkaan ole masentunut. Mulla on hyvä käsitys siitä, mistä tämä johtuu, mutta ei siitä sen enempää.
 
Liekö sitten samasta syystä on aika neutraali olo, vaikka huomenna on tapahtumassa jotain suurta. 9 kk tulee täyteen ja ei tunnu missään?!? Tajuan ja en tajua tätä ;D
 
Nyt vielä muutama lumikuva ja sitten poitsuille aivojumppaa.
 
 
             lumi4.jpg
                                                    Vauhtia ja...
 
 
             lumi1.jpg
                                         ...vaarallisia tilanteita.
 
 
             lumi6.jpg
                                               Porrasposetus.
 
 
            lumi7.jpg
                               Ticoliini on kyllä tosi kauniinpunainen <3
 
 
            lumi5.jpg
                                     "Mitä naapurissa tapahtuu?"
 
 
             ej1.jpg
                                         Diskattu joulukorttiehdokas.
 
 
                              lumi2.jpg
                                                         "Halló!"
 
 
 
 
 
 
Peeässs. Ei oo vuodatuksen kaikki palikat vielä kohdillaan, sillä sen mukaan mulla on kuvia vain kolme sivua. Ei kyllä pidä paikkaansa! Missäköhän on loput kuvasivut?
*Niin ja toi on kyllä hauska miten isoset makoilee joskus niin, että niille tulee sydän etutassujen väliin. Jomin en oo koskaan nähnyt makoilevan niin.