Suunnilleen... Luulisin... Tai niin okei kuin vaan voi olla, ehkä... Ei oo hotsittanut kirjoittaa. Ei siinä sen kummempaa syytä ole bloksun hiljaiseloon. En ole unohtanut, että mun kermainen karvapallo täyttää kohta kuusi. En vaan ole saanut aikaiseksi laitettua pentukuvaa. Ei se iso vaiva ole, mutta blogi ei oo kiinnostanut pätkääkään.

Nyt tuli pieni inspis hölistä kun eilen tapahtui jotain kivaa. Sen piti olla työpäivä, mutta eipä sitten ollut. Kun työkaveri kuuli sen, niin se kysyi voisiko tulla käymään koiransa kanssa. Työkaverin kaveri asuu tosi lähellä mua. Niin lähellä, että kun työkaveri meni sen luo ensin, niin ei ottanut autoa kun tuli mun luo. Pieni maailma ja silleen.

Sovittiin töissä, että treffattais puolen päivän aikoihin. Mä ehdin hyvin käydä kaupassa ja sitten siivosin. Oli kiva matonriiputusilma ja pare oli pitää ittensä lämpimänä. Meinaan jos olisin ehtinyt kylmettyä ennen treffaamista, niin se ei olisi ollut mukavaa.

Tasa-arvoahan tässä huushollissa ei ole vaan ukot remusivat pihalla kun mä yksin siivosin ;D Lattiatkin tuli luututtua kun olin jo viikkoja sitten muistanut ostaa lattianpesutököttiä.

Hyvissä ajoin lähdin ukkosten kanssa vähän köpsyttelemään ja sitten sidoin karvasammakot tolppaan. Odottelin ja odottelin. Onko "puolen päivän aikoihin" jos vielä puoli yhdeltäkään ei ole kuulunut mitään? Ei, ei alkanut nousta savu kun työkaveria ei näkynyt eikä kuulunut. Oli lämmin ja aurinkoinen ilma, joten ei mua haitannut. Sateella olisi viesti kyllä lähtenyt herkemmin. Puolen jälkeen pistin viestiä, että tiellä ollaan koiruuksien kanssa, että voi tulla kun ehtii.

Kohta näin työkaverin ja menin Sonyn kanssa kohti heitä. Hyvin karvapallo suhtautui narttuun. Karvasammakot huusivat tolpassa... Sony ei ole ikinä ollut mikään selässä hyppijä, mutta nyt se teki sitä. Olin yllättynyt!

Sitten Tico sai nuuskia neitiä. Ticon ällöttävä äijäily ei yllättänyt...

Viimeisenä jompula ja kyllähän sen jo tiesi, ettei Jomin kanssa mitään ongelmaa olisi. Jomi ei olisi välittänyt vaikka neiti olisi vaan ilmestynyt pihalle.

Tutustumistuokion jälkeen suunnistettiin mun pihaan. Päätin pelata varman päälle ja laitoin karvasammakot sisälle siksi aikaa kun Sony leikki neidin kanssa. Ällöttävää äijäilyäkin oli, mutta kyllä koiruudet juoksikin. Oli niiiiiii-in kivaa kun Sony sai mennä toisen koiran kanssa : ) Harmillisesti sain vain yhden kuvan tästä parivaljakosta. En tiedä miksi niin...

 

             bella1-normal.jpg

 

 

Ticon osio meni enimmäkseen ällöttävän äijäilyn parissa. No joo, koiruudet juoksivat, mutta kun neiti pysähtyi, niin Tico... Yyyyyyyyyyyyh! Ainnih. Tico ei koko kesänä mennyt altaaseen. Nyt se jostain syystä meni sinne. Kai tartti kylmän kylvyn, jonka kyllä sai jäätyneessä vedessä ;)

 

             bella12-normal.jpg

 

             bella15-normal.jpg

 

 

Jomi varmisti, että tytöllä oli taatusti puhtaat silmät, korvat ja suu. Jomi ei niinkään hyppinyt selässä. Muutaman kerran yritti, mutta lopetti kun kielsin. Koiruudet myös leikkivät ja juoksivat.

 

             bella20-normal.jpg

 

Jonkun reilun tunnin he olivat ja oli kyllä ihan ykköstä, että isosetkin sai tutustua uuteen koiraan! : )

Visiitin jälkeen poitsut saivat luut ja loppupäivä meni "hiljaisten koirien rooleissa".

Loput kuvat

https://picasaweb.google.com/101307789753722693173/18Lokakuuta201402?authkey=Gv1sRgCNH34auojfapTQ#

 

Töissä olikin tavallista islantilaisempi viikko <3 Kyseinen työkaveri halusi nähdä kirjan, jonka olin tehnyt uusimmasta Islannin reissusta. Hän oli jo nähnyt kuvat kahden vuoden takaisesta reissusta, mutta halusi nähdä siitäkin reissusta tehdyn kirjan. Kirjat nähtyään työkaveri sanoi, ettei mulla ole mitään hätää jos joskus loppuu työt nykyisessä paikassa. Sitten kuulemma voin alkaa tehtailla kuvakirjoja! :D Työkaveri kehui kuvia, johon sanoin, että Islanti on niin kaunis maa, ettei siellä voi saada huonoja kuvia.

 

 

 

Kerrotaan nyt samalla 24.9. olleesta tokosta. Jomi taas näytti, että kyllä hän osaa jo nämä jutut eikä siihen tarvita ihmistä ;D

Oli seuruuttamista. Ensin hihnassa. Meni muuten hyvin, mutta meikä sössi täyskäännöksessä. Siitä tuli rallyn 360. Muutta, eikös sekin ole täyskäännös? ;)

Hihnatta meni hyvin ja lopuksi liikkeestä maahan. Hyvin meni.

Sitten oli kaukoja, joita ei olla treenitty kuin vain iiiiihan mikroskooppisen hitusen. Tässä on kyllä työnsarkaa, sillä jompula on liian innoissaan ja ei kyllä tasan pysy paikoillaan xD

Lopuksi oli hyppyä. Jomin hyppy oli kummallinen. Se jotenkin rojahti esteen päälle. Naureskelun lomasta totesin, että varsinainen agilitykoira! Vaikka hyppy ei ollut parhaimmasta päästä, niin silti Jomi jäi pönöttämään hypyn jälkeen. En ollut sitä käskenyt kun en naureskelultani ehtinyt. No, sitten saikin nauraa mulle kun mä TAAS menin ensin koiran väärälle puolelle! Miten voi olla niin vaikeaa...?

Uudessa yrityksessä Jomi todisti, että osaa kyllä hypätä esteen yli ja jäädä seisomaan. Teki tuon oma-aloitteisesti, eli ei malttanut odottaa käskyä vaan hetken sivulla istuttuaan hyppäsi ja jäi seisomaan. Koiruus näyttää tietävän, että miten kuuluu tehdä :D

En oo yllättynyt, että Jomi ennakoi. Se kun on herra nokkela, niin helposti jää kaavamaisuudet mieleen. Tässä tarvittaisiin nokkelaa omistajaa rikkomaan kaavamaisuutta...

Hypyn jälkeinen pönötyspaikka on vähän huono, joten piti koittaa saada Jomi kauemmas hypystä. Tätä on tehty kotonakin, eli viedään nami optimaaliseen paikkaan, jne. Jomi näköjään pysähtyy heti kun sanon "seiso". Se kun jäi välillä hassuihin asentoihin kun ei ollut ehtinyt kääntyä täysin käskyn kuullessaan :D

Vähän lisää Jomia... Sain tuossa jokin aika sitten napattua pari tosi hyvää kuvaa Jomista. Olivat tavallaan tilauskuvia... Mutta oli miten oli. Tulokseen olen tyytyväinen. Satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan :) Jesss! Saisipa isosistakin yhtä hyvät kuvat...

 

             lagi1-normal.jpg

 

             lagi2-normal.jpg

 

 

 

 

             lagi3-normal.jpg

            Siiiiiiiiiiiispä. Allt í lagi (kaikki kunnossa / okei) ainakin mun triplellä :)