Tänään olisi ollut näyttelykoulutusta ja aikomus olikin mennä sinne. Mutta, nyt kun vihdoinkin saatiin lunta, niin piti mennä mettään katteleen josko näkyisi jotain kuvauksellisia kohtia. Siispä kympiltä lähdettiin kohti lähimettää.
 
Aika pian löytyi sellainen kivannäköinen pikkukuusi. Mielessäni aattelin, että näyttäisi kivalta jos laittaisi ukot sen eteen istumaan ja silleen. Ukot riviin ja odottamaan, että Ticon ilme muuttuisi mukavammaksi. En tiedä kauanko piti odottaa. Ehkä siihen meni tovi jos toinenkin – tai sitten se odottavan aika vaan on pitkä... Mutta loppujen lopuksi Ticokin alkoi näyttämään kivalta ja silloin oli aika toimia.
 
Tämän jälkeen otin yksittäiskuvat tuon kuusen juurella. Ei musta oikein toiminut jos koko puun kuvaan ymppäsi. Paremmalta näytti jos otti koirasta kuvan lähempää.
 
Sitten mars eteenpäin uusia maisemia katteleen. En nähnyt mitään niin kivaa, että sen takia olisi kannattanut alkaa odottelemaan Ticon korvia. Sen sijaan päätin pistää äijät juoksemaan. Kaksi kiinni puuhun ja yksi sai ensin jäädä istumaan. Meikä tepsutteli sopivan matkan päähän, tähtäili ja kutsui koiran luo. Siinä sitten yritin ottaa kuvaa kun koiruus tuli luo. Ekana Sony sai juoksennella. Sitten oli Ticon vuoro. Harmi, etten keksinyt jo Sonyn kohdalla sitä, että mähän voin treeniä paikallaanoloa myös toiseenkin suuntaan. Silloin koiran piti juosta ylämäkeen. Kuvia en tuolloin ottanut.
 
Jomi oli viimeinen ja olisin kuvaillut sitä kauemminkin, mutta sormet alkoivat jäätyä niin, että niihin sattui. En tiedä johtuiko se siitä, että ne olivat jo ulkoilleet hyvän tovin vaiko siitä, että Jomi otti namin koko kidallaan.
 
Kotimatkalla paisteli arska. Yritin kuvailla vielä pihalla, mutta tulos ei miellyttänyt mua, vaikka eri säätöjä yritinkin. Sen takia kuvittelin kellon olevan joku kolme. Kuitenkin se oli vasta yksi. Jännä juttu, että la pystyi vielä hyvin kuvaamaan yhden aikaan.
 
Alla kolmen tunnin kuvailureissun satoa. Lisää väriä ne kaipaisivat. Ehkä ens kerralla on parempi tuuri kuvien suhteen...
 
 
             winter7-normal.jpg
            "Tico hei, et viittis muuttaa ilmettäs. Tässä kun alkaa miehuus pakastumaan.."
 
 
             winter9-normal.jpg
                             Musta tämä astelma on näin päin toimivampi...
 
 
                             winter10-normal.jpg
                                             ...kuin näin päin...
 
 
winter12-normal.jpg  winter13-normal.jpg  winter11-normal.jpg
Yksittäisposet kuusen juurella. Nyt ei tarvinnut odottaa kauaa Ticon korvia. Sony on hauska karvapallo puun juurella :D
 
 
 
winter15-normal.jpg  winter16-normal.jpg  winter17-normal.jpg
Sonyn kirmailukuvia ja...
 
 
                             winter14-normal.jpg
                             ...pose, jolloin koitin vähän ettiä säätöjä.
 
 
 
 
winter20-normal.jpg  winter19-normal.jpg  winter21-normal.jpg
Tico vauhdissa...
 
 
                             winter18-normal.jpg
                                               ...ja säätöpose.
 
 
 
 
winter3-normal.jpg  winter4-normal.jpg  winter6-normal.jpg
Jomi naminkuvat silmissään vauhdissa ja...
 
 
                             winter2-normal.jpg
                                ...kunnon näyttelypuudeli ei aina istu ;)
 
 
Niih, ehkä sitä olisi vaan kannattanut mennä sinne koulutukseen, että mulla olisi ainakin yksi apina vähemmän. Kuten alla näkee, niin yksi apina ei kuuntele, yksi ei näe ja yksi ei puhu ;DDD
 
 
                             winter8-normal.jpg