Tico on ollut kyllä oikein hieno potilas! Lääkkeet ovat menneet vaivattomasti alas. Tosin tänään ne tulivat jonkin ajan kuluttua ylös. Liekö syynä se, että en antanut siinä samassa ruokaa ja ne lääkkeet ärsytti mahaa? Ohjeessa kyllä sanotaan, että ruokinnan yhteydessä, mutta ajattelin antaa ruuan vasta kun olin lähdössä Sonyn kanssa. Sitä kun ei tiennyt miten pitkä yksinolo Ticolla oli edessä. Tosi harmi, ettei Tico päässyt mukaan.
 
Jo keskiviikkona Tico makoili todistetusti sammakkona. Otin siitä kuvan. Torstaina lenkeillä mentiin enemmän neljällä kuin kolmella tassulla. Joka aamu tuppo piti avata kun se oli valunut alas vuorokauden sisällä. Haastetta paketointiin lisäsivät tuplat. Niidenkin väliin piti yrittää saada pumpulia ja ne tuplat tekivät tuposta hieman epämääräisen muotoisen. Tuppoa availlessani huomasin, että pikku pala anturaakin on leikattu pois. Auts!
 
Perjantai aamun jälkeen tuppoa ei ole enää ollut lainkaan. Siihen asti oli pärjätty oikein hyvin ilman kauluria, mutta mielessä kävi sen laittaminen kun Tico yritti lipoa kynttä aina silloin tällöin. Välillä pojat nuolivat sitä kimpassa. Kiellosta lipominen kuitenkin loppui ja näyttääpä nyt siltä, että kauluria ei tule käytettyä tällä kertaa lainkaan. Onpahan sitten kauluri valmiina jos jotain tulevaisuudessa sattuu...
 
Lenkeillä suojaan kynnen muovipussiviritelmillä. Pitkää lenkkiä ei mennä. Sellainen hävettävät 10-15 min 3-4 kertaa päivässä. Lenkkien määrä riippuu koirista, sillä ne eivät oikein osaa (etenkään Tico ) tehdä tarpeitaan pikku lenkeillä. Sitten on tullut neljäs lenkki, jos jompikumpi on näyttänyt siltä, että ulos olisi päästävä.
 
Harmittaa, että sattui tämmönen tapaturma, sillä olin suunnitellut, että lomalla mennään kolmen-neljän tunnin lenkki aamun viileydessä ja sitten loppupäivä oltais otettu hieman rennommin. Helteistä ei näytä pääsevän eroon, mutta onneksi aamut ja illat ovat olleet ihanan viileitä!
 
Jännä nähdä mitä loma tuo tullessaan...
 
Ei pesun, vaan kivun kestävä sammakko ;)