Tämä lelu on enemmänkin mulle kuin koirille. Pojat kuitenkin ovat suuressa osassa siinä ja syyllisiä tämän lelun hankintaan. Sitä on jo innolla testailtu ja tulokseen oon ainakin toistaiseksi erittäin tyytyväinen.

Tämän lelun hankinta tuli ajankohtaiseksi kun vanhan kanssa toiminen enemmän harmitti kuin ilostutti. Viimeinen pisara oli jouluna siellä mökillä. Ihan vietävästi harmittaa, ettei sieltä ole kunnon kuvia. Niitä kyllä olisi ollut tarjolla!

Elikäs siis, kyseessä on kamera ja tällä kertaa päätin koettaa vähän parempaa kameraa. En enää halunnut pettyä noihin taskuversioihin. Ja hyvältä tuo vaikuttaa! Erityisen innoissani oon siitä, että Sonyn väri näkyy kuvissa! Ei enää blondikuvia. 

Pidettiin tuossa yksi päivä parin tunnin kuvaussessio. Haaveissa on ollut pitkään vauhtikuvia noista pojista ja melkein tuli haave täytettyä. Sen parin tunnin aikana räpsin joku 300 kuvaa ja poiston jälkeen jäi 95 kelvollista. Kyllä on mukavaa kun voi räpsiä mielinmäärin!

Tälläisiä lähdin yrittämään

   

Kuvista löytyy muutama muu siellä räpsitty otos.

Saatiin mahdollisuus päästä Tampereelle. Se on todella kivaa, sillä sinne on tulossa mukavaa porukkaa! Vielä kun se siskokin pääsisi... 

Kuulin tuossa huonoja uutisia ja jotenkin tuntuu hassulta surra nyt lonkkakuvia. Mulla sentään on molemmat koirat ja toivon nyt entistä enemmän, etten joutuisi koskaan valitsemaan. Se olisi ihan kamala tilanne!

Toivottavasti tämä tyttö löytää hyvän kodin