Heräsin aamulla seiskan aikoihin. Kurkistus ikkunasta ja mukavan viileältä näyttävä sää houkutteli suunnittelemaan pitkän aamulenkin. Vettä oli satanut, mutta maa näytti olevan kuivumassa. Reppuun kierrätyspöniköihin menevää roskaa ja menoksi.
 
Ei oltu päästy pitkälle kun alkoi satamaan. Piti miettiä uusiksi lenkkisuunnitelmaa. Sade oli hentoa eikä se kestänyt kauaa. Päätin, että nyt ainakin kierrätyspöniköillä käydään.
 
Päästiin just sivistyksen puolelle kun piti mennä suojaan sateelta bussikatokseen. Taaskaan sade ei kestänyt kauaa ja kohta taas matka jatkui.
 
Kun sade näytti olevan lyhytkestoista eikä edes kovin kastelevaa, niin jatkettiin eteenpäin kierrätyspöniköiltä. “Se Kaarinan kierros tehdään, satoi tai paistoi”, päätin. Mulla oli vaatteet joiden kastumisella ei ollut väliä. Jos vettä saataisiin niskaan kunnolla, niin ainahan sitä voi heittää vaatteet koneeseen. Pyykki kuitenkin oli vielä pesemättä.
 
Sen kolmen tunnin aikana vettä satoi melko vähän. Ei kastuttu. Oli ihan kiva sää kävellä. Nappasin postilaatikosta Pirkka lehden ja lueskelin sen pihalla ennen sisälle menoa. Ensin pojat vaan olivat, mutta pitihän sitä vähän leikkiäkin.
 
Mulla oli jo jonkin aikaa soinut päässäni EJ:n “Live Like Horses” biisi. Lenkin jälkeen laitoin The Big Picturen pyörimään. Oli se vaan niin ihanaa kuulla piiiiiiitkästä aikaa niitäkin biisejä. Vieläkin sen muistaa miltä tuntui kuunnella niitä ensimmäistä kertaa silloin kun tää EJ-touhu oli villeimmillään. Se oli hassua aikaa. TBP sisältää monta hyvää biisiä tuon “heppabiisin” lisäksi. Recover Your Soul, TBP, Something About The Way You Look Tonight... Wicked Dreams rokkaa edelleenkin. Sitä pitikin vähän repiitata.
 
Cd:n alettua soittamaan sulosäveliä mä sain aikaiseksi venytellä. Pointsit siitä mulle. Teen tuota aivan liian vähän, josta ansaitsen hyvin niskaani kasan täytettyjä kakkapusseja. Eilisestä kyykkimisestä olivat reidet vähän kipeät ja muutenkin teki hyvää niska-hartiaseudulle, joka joutuu koville työssäni.
 
Venyttelyn jälkeen aloin vähän siivoilla paikkoja. Nyt kun oli aikaa ja energiaa niin päätin kerätä kasan ruusukkeita pyörimästä sieltä täältä ja tuolta. Ei oo tullut laitettua niitä seinälle aikoihin. On mukamas ollut helpompaa laittaa ne jonkun hyllyn reunalle ja siirrellä niitä pois tieltä kun siltä hyllyltä on tarvinnut jotain. Ruusukkeita oli pyörimässä Sonyn Voittaja 2011 näyttelystä asti, hyi mua >:(
 
Nyt on poksut hyllytetty ja ruusukkeet seinällä. Yritin kiinnittää sen Tampereelta saadun pyyhkeen pokaalikaapin takaseinään, mutta se ei ollutkaan niin helppoa kuin parin naulan koputtaminen. Siihen seinään ei saanut kiinni nauloja. Vanerinen takaseinä antoi liikaa periksi (kaappi ei oo ihan kiinni seinässä) ja se seinä alkoi irrota. Laitoin pyyhkeen kiinni kaksipuoleisella teipillä. En vaan hirveesti luota, että se sillä siellä pysyy. Kiinnitin siihen pyyhkeeseen isosten FI MVA –ruusukkeet. Vielä on tilaa yhdelle ;)
 
 
             home1-normal.jpg
                    Kuvassa näkyvä juliste on se yhdistyksemme myymä juliste.
 
 
Palkintokaapin sivuun ulkopuolelle naulasin naulat poikien näyttelyhihnoille. Hihnojen välissä on pari Islannista ostettua avaimenperää.
 
 
                                home3-normal.jpg   
                                Näillä on tullut lassottua poksuja ja ruusukkeita.
 
 
                                home2-normal.jpg
                                 Kaapin sisällä FI MVA:t, päällä historiaa...
 
 
Sainpa aikaiseksi laitettua seinälle sen Islannista ostetun islisjulisteen. Jos jollekin täällä käyvällä on epäselvää mikä on mun lempirotu, niin suosittelen sille käyntiä optikolla ;) Tosiaan olkkarissa on se juliste, se hieno kello ja isosista teetetty valokuvajuliste. Sekin on niin pöhköä, että kun teetätin sitä julistetta niin aattelin, ettei se mene ihan heti vanhaksi kun isoset olivat jo sen verran vanhoja, etteivät enää niin hirveästi muuttuisi. Jos olisin silloin tiennyt, että syksyllä mulle oli tulossa pentu, niin en olisi teetättänyt tuota julistetta. Nyt se meinaan on vanha kun siitä puuttuu yksi koira.
 
 
             home4-normal.jpg
                              Hyllyssä ne karvattomat matkamuistot Islannista.
 
 
Niin ja keittiössä on oman yhdistyksemme islisjuliste yhden kaapin ovessa. Jääkaapinovessa on Islannista ostettu isliskortti ja magneetteja. Kuistilla pieni islisaiheinen kyltti toivottaa tervetulleeksi ja eteisessä on iso islistarra seinässä nauloilla kun ei raaski “tuhota” tarraa.
 
Nyt tekemään niinkin kesäistä syötävää kuin riisipuuroa, nam nam :D