Pojat pääsivät vielä ulos ennen lähtöä, joka tapahtui viideltä. Pojat nukkuivat koko matkan.
 
Hesassa oltiin seitsemän aikaan. Meille oli tiedossa takuuvarmasti parkkkipaikka. Vielä ilmainen ja lämmitetty! Kiitos siitä kuuluu Sonyn veljen omistajalle. Kiitos.
 
Kehän vieressä oltiin puoli kasin aikaan. Kierrellessäni myyntikojuja en löytänyt mitään ostettavaa, enkä myöskään etsinyt aktiivisesti mitään isliskrääsää. Yhdistyksen kojua yritin etsiä. Käsittääkseni sen piti olla messarissa. Ainoa, jonka ostin oli sellainen peli pojille. Saa nähdä olisiko siitä iloa joksikin aikaa. Ticolle ostin kerran toisenlaisen puupelin ja se ei ollut Ticolle kovin ongelmallinen kun äijä hoksasi melko pian miten namit saa. Kun peli oli meille hyödytön, annoin sen pois.
 
Sonyn kilpakumppani oli tosi upea uros! Kuvittelin, että Sonyn käytöksessä ei olisi ongelmaa kun oltiin ensimmäisiä, mutta Sony katseli sitten taakseen. Ei liikkunut kovin kauniisti. Tutkiminen ei mennyt niin hyvin kuin eilen. Väsy? Ja seisomisessa tuli kirputuskohtaus. Saatiin punainen nauha ja sitten lopulta sininen. Eihän sitä komistusta voinut millään lyödä Sonyn kaltainen koiruli.
 
Sitten oli Ticon vuoro. Se haukkui kun se meni kehään. Ja haukkui kun tuomari tuli lähelle. Ticon tapa tervehtiä on äänekäs ja mitä tutumpi ihminen, sitä enemmän ääntä... Kun tuomari aikoi katsoa hampaat, se tarkisti multa onko se ok. Mä sanoin siihen, ettei Tico ole vaarallinen, vaan... sitten jäin etsimään sanaa kun englanniksi puhuttiin. Tuomari lisäsi "temperamenttinen". No joo, kävihän sekin. Liikkeissäkin Tico haukahti muutaman kerran. Saatiin kaksi punaista nauhaa.
 
Siten oli tarkoitus seurata kehää, mutta enemmän se meni juttelun puolelle. Kehän loputtua alettiin tehdä lähtöä. Harmi oli, ettei kasvattaja päässyt paikalle.
 
Paluumatkalla ei näkynyt mitään jonoa. Olikohan eilisestä opittu jotain? Suurimman osan matkasta pojat nukkuivat. Molemmat olivat irti. Liekö näyttelyillä vaikutusta vai mistä johtui, että Tico oli Sonya rauhallisempi?
 
Nyt odottelen innolla, että päästään kokeilemaan sitä peliä. Pojat pääsivät takapihalle peuhaamaan ja nyt nukkuvat, joten ei taida olla oikea hetki pelin kokeiluun...
 
Ja loppuun vielä arvostelut.
 
TICO
 
Very good in type. Correct body proportion. Light bones. Correct top- and underline. Movement behind very close. Good coat. Very good temperament.
 
AVO EH AVK 1
 
SONY
 
13 months. Has to mature more. Correct head. Scissor bite. Good top- and underline moderately boned. Correct coat. Nice behavior. Movement in front and behind little bit close. A little bit small dog.
 
JUN EH JUK 2