Ensinnäkin oon ollut aikas väsynyt kun päiväruokinta katkaisee unet. Ja toiseks en tiedä mitä nyt on tekeillä. Viime viikolla sohvasta lähti pala pois yön aikana. Lattialla odotti vaahtomuovin palasia kun tulin töistä. Ja edellis viikolla seinän kulma oli saanut kyytiä. Kummallisinta tässä on se, että tuhot on tehty kun pojat ovat olleet kahdestaan. Yksin ollessaan Sony ei ole tehnyt mitään... Voisiko Tico, joka on kohta 3 vee tehdä sellaista? Seinänkulman jälkeen aloin taas nauhoittamaan yöllistä menoa (joka toivon mukaan on erittäin minimaalista). Ja alustavissa kuunteluissa näyttää siltä kuin sohvaa olisi revitty vasta 7 tuntia mun töihin lähdön jälkeen. Elikä on sitten vaan tullut tylsää, vai? Sen mitä oon ehtinyt kuuntelemaan, niin hiljaa vaikuttaisivat olevan. No, se olisi kyllä hyvä juttu! Mun nauhoitukset analysoidaan ja sitten olen viisaampi asian suhteen.

Välillä kyllä meinaa loppua niin usko kuin toivokin, mutta ei rakkaus. Sonyssa näyttää olevan tuo haukkuminen todella syvällä. Kuulee sorsan äänen ja haukkuu. Kuulee lentokoneen ja haukkuu. Huoh. Ja tuossa yksi päivä herra näki tuulen kuljettavan lehteä. Pisti poika murinaksi. Ja perään yritti lähteä.

Yksi päivä sain Sonyyn hyvän kontaktin kun tuli vastaantulijoita. Silloin oli lähestulkoon hiljainen poika. Se tuntui mahtavalta! Ja sitten seuraavana päivänä kun oltiin metsässä ja Sony huomasi jonkun kävelevän. Metakkahan siitä nousi ja kovin olisi halunnut juosta katsomaan ihmistä, mutta uskoi kun kielsin menemästä. Sekin tuntui mahtavalta! Sen jälkeen ei ole hiljaista ollutkaan...

Yritin tuossa ottaa kuvia Sonysta kun se on metsässä vapaana. Kiitos digikameran, että ei mennyt rullakaupalla filmiä hukkaan. Samaa räpsimistä harrastin tänäänkin takapihalla. Ja tuli sieltä muutama hyvä kuva. Hyvin on jäänyt mieleen kuva, jossa näkyy Sonyn purukalusto.

Pihalla ollessamme yli lensi kuumailmapallo. Tico pelkäsi sitä ja nosti metelin. Sonykin huomasi sen, mutta ei välittänyt siitä mitään. Eikä edes haukkunut, vaikka Tico haukkui. Muutenkin Sony on pihalla aika hiljaa. Ja se ei tee sinne tarpeitaan. Muutaman kerran on käynyt niin, että kun pojat ovat tulleet sisälle, niin Sony on alkanut melkein heti näyttämään siltä, että haluaisi ulos. Epäluuloisena olen sen vienyt ja pissan on tehnyt. 

Kuraistahan siellä oli, joten poikia odotti pesu. Nyt ne koisivat tuossa.

Sisäsiisteyden suhteen on jotenkin epäonnistunut olo. En olisi uskonut, että näin pitkälle mennään rätti kourassa. Varsinkin kun alku näytti todella lupaavalta. Eihän Sony tee sisälle muuten kuin sen yhdeksän tunnin aikana. Ehkä se sitten on liian pitkä aika...

Kuulin hetki sitten sunnuntaina olevasta mätsäristä. Sinne aion mennä Sonyn kanssa, ellei jotain mullistavaa tässä ehdi tapahtua. Viimekertaisen koulutuksen perusteella en suuria odota, mutta onpahan hyvää treeniä!