Tänään naputtelin jäätä pois portin edestä. On se jotenkin jännä, että vaikka miten on yrittänyt pitää sen puhtaana lumesta, niin silti siihen on vähitellen syntynyt muutaman sentin jää. Uskokaa vaikka huviksenne, että jo se riittää hankaloittamaan portin käyttöä. Nyt on ollut niin lauhaa, että jää rapisi jalkojen alla, joten naputtelin lapiolla sen pois. Siinä sitten huomasin, että Ticon takajalat tärräsivät kovin. Jäin seuraamaan tilannetta ja aina kun koiruus oli paikoillaan, jalat tärräsivät. Tiedän, että vanhemmiten koirista voi tulla kylmänarempia, mutta en miellä +2 ilman tuulta kovin kylmäksi. Eikä herra ollut ollut ulkona kuin joku 5-10 minsaa kun tuon huomasin. Otin tärräämistä videollekin, joten halukkaat voivat nähdä sitä livenä. Samasta pätkästä käy ilmi, että muuten pöhköliini on ihan oma ittensä kun pistää leikiksi Jomin kanssa. Heti leikin loputtua taas jalat tärrää. Hmh? Jos se olisi kylmyydestä, niin eikö silloin tärräisi koko koira? Nyt näytti, että pääasiassa vain takajalat tärräsivät. En tiedä mitä ajatella. Pitäisikö tuosta olla huolissaan vaiko ei? Muutenkin välillä tuntuu, etten oikein tiedä miten Ticon kanssa pitäisi nyt olla ja elää. Huomaan välillä ajattelevani, että “voikohan Tico tehdä sitä ja sitä?”. Samassa muistutan itteeni, että enää sen ei tartte olla levossa. Vaan mihin nyt sitten pitäisi vetää raja? Onko ok käydä treenimässä senkin kanssa hallilla? Vai onko se liikaa? Ticon ei tartte olla levossa, mutta tavallaan se on toipilas mun silmissä aina siihen asti kunnes näkee mitä seuraava verikoe kertoo. Mutta pelkän pihakoiran rooli taitaa kuitenkin olla liioittelua...
 
 
 
Niin ja sopiihan tuo otsikko muhunkin. Jalka on taas juntturassa, joten pitäisikö alkaa huolestumaan siitä? Sitä on nyt kestänyt reilun viikon. Kun otin Ticosta videoita, niin pätkät piti ottaa seisaaltaan, sillä kyykkyyn en voinut mennä. Pohkeessa kiristi heti ilkeesti. Jalan takia ei oo kerrottavana toko-juttuja kun ei oltu treeneissä.
 
On täällä tapahtunut sentään jotain hyvääkin. Tänään postilootaan ilmestyi postia Saksasta. Sattumien kautta päädyin tilaamaan Saksasta isliskirjan. Kirjoitusta en ymmärrä, mutta kirja on pullollaan ihania kuvia <3 Kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan : )
 
 
             IMG.jpg