Joo, pakko oli tulla tästäkin vuodattamaan kun oli niin yllättävä punnaus. Eli ensin punnasin Ticon. Vaaka näytti 15,5 kg. Noilla paikkeilla Ticon paino on ollut jo vuosia. Sitten Sony. Sony on punnattu viimeks joku vuosi sitten. Silloin se oli 13 ja risat. En odottanut juuri tuota isompaa tulosta. Hämmästys oli suuri kun vaaka näytti 16 ja risat! En olisi ikinä uskonut Sonyn olevan painavampi kuin Tico. Ja kun Ticon painon vaaka näytti oikein (?), niin kai se vaaka oli kunnossa... Siis aatella, äijä on saanut kolmisen kiloa lisää painoa vuodessa. Ja Tico sitten taas on tainnut jämähtää tuohon 15 kilon kieppeille. Toisaalta oon mä Sonyn kuvista huomannut äijylin miehistyneen sitten vuoden takaisesta ja nyt sain todistetta, etten ollut kuvitellut asiaa. Massaa on todellakin tullut ja ilmankos se sadepuku ahistaa. 16 kiloon en olisi ikinä uskonut... Niin ja tiedoksi, ettei poju ole lihava.
 
Ticolla on ihan mahoton karvanlähtö meneillään. Kyllähän tuommoisen talven jälkeen onkin jotain, mitä heittää nurkkaan. Sillä oli aamulla sadetakki ja kun sen otti pois, niin tup, tup, tup, tuppoja pilkisteli sieltä täältä. Se tiesi äijälle furmiskäsittelyä. Aaa, nyt mä tiedän! Ticon puuttuvat kilot on menneet karvojen mukana. On niitä ainakin jo puolen kilon edestä tiputeltu ;) Sonysta en osaa sanoa, että onko sillä karvanlähtö vaiko ei. Välillä tuntuu, että siitä lähtisi, mut mitään tuppoja ei näy missään. Jos mun muistiin on yhtään luottamista, niin ei Sonysta oo tainnut koskaan lähteä mitään tuppoja (?). Sillä taitaa olla salakavalampi karvanlähtö ;) Olis kyl kiva jos Sonykin heittäisi talviturkin nurkkaan samaan aikaan, niin ei tarttis Ticon yksin kyhjöttää aitauksessa karvanlähtönsä ajan. Ei vainen, vaikka ajatus Ticon ulkoistamisesta onkin nyt varsin houkutteleva, niin en kuitenkaan tee siitä ulkokoiraa.
 
“Kura pitkästä talvesta” on nyt todellisuutta. Plääh. Ei hotsittais ollenkaan mennä teille kun ne on niin likaiset. Aitauksessa on vielä lunta, niin saavat äijät siellä suorittaa puhdistusrituaaleja ennen sisälle menoa. Aitauksesta puheen ollen... Nyt kun lumi alkaa sulaa, niin sen huomaa miten paljon sitä on ollut! Oi, kuinka iloinen olenkaan, etten kitsastellut aitaverkon korkeudessa. Harkitsin metristä hyvin hyvin vakavasti, mutta onneksi päädyin 1,22 metriä korkeaan verkkoon. Kyllä se metrin verkko olisi ollut vitsi tänä talvena pitelemään poikia omalla pihalla :D