Käsittääkseni on olemassa sapuska nimeltä rosvopaisti. Jomi teki sellaista itelleen. Kuulemma tämän ruuan teko on haastavaa, joten hömpy on taitava pieni kokki ;D
 
Aamulla annoin pojille luita ja aloin ite leikkaamaan nurtsia. Nyt sai ruohonleikkuri murista aikalailla rauhassa. Tosin pari kertaa Sonyn piti vähän yrittää kouluttaa vempelettä. Jotenkin hassua, että sisällä Tico antaa hammasta imurille, mutta ruohonleikkurista herra ei perusta.
 
Leikkuun jälkeen jäin vaan hengailemaan pihalle. Kattelin poikien touhuja. Allas oli kovassa käytössä. Karvapallot dippailivat itteään siinä. Ticolle se taas oli iso vesikuppi. Katellessani päässä jyskytti ajatus, että pitäisi napata Ticosta palkintokuva. Se oli ollut aikeena pitkin viikkoa, mutta... Kun Tico on vähän hankala kuvattava eikä mulla ollut mitään ideaa, että missä ottaa kuva, niin sitä vaan siirsi ja siirsi asiaa. Pitihän se kuva ottaa, jotta sai vihdoinkin julkaistua menneiden kuukausien kehäkertomukset.
 
Ennen Ticoa innostuin zoomailemaan yhtä kukkaa. Mikä lie, mutta nätin värinen. Ajattelin, että se olisi kiva taustakuvana. Tuo vihreä jotenkin ihan hyppää silmille. En onnistunut vangitsemaan kukan todellista väriä, mutta jos vaan kuva suosiolla menee taustalle, niin kelpaa mulle.
 
Sitten Tico... Olin katellut yhtä kohtaa, jossa voisi yrittää ottaa kuvaa. Onneksi Tico ei ihan mahotonta aikaa istunut korvat päähän liimattuina. Herrasta tuli muutama kiva kuva, joten oli oikein valinnan vaikeutta koettava kun kuvaa bloksuuni valkkasin. Tico istui hienosti paikoillaan, vaikka karvapallot kävivät välillä häätämässä lintuja pois pihalta. Hienoa pojat! Mulla on jokseenkin tirppamitta täynnä. Oon puolitosissani sitä mieltä, että lintujen kuuluisi käyttää vaippaa. Mokomat sontiaiset... Linnunpeetä on tänä vuonna ollut sen verran paljon, että en kyllä uskaltaisi kuivattaa pyykkejä pihalla.
 
Sitten taas vaan hengailin. Yhtäkkiä Jomi vilahti mun ohi. Sony meni perässä. Sitten se tuli mun luo. Jomi näytti syövän jotain. Hetken aikaa hammasrattaat raksuttivat ja sitten kävin kattomassa, että söikö se sitä mitä luulin. Kun menin Jomia kohti, se teki karkuunlähtöä. Eli sillä oli jotain tosi kivaa ja hyvää. Rauhoittelin hömpyä. Pääsin näköetäisyydelle ja jep, koiruus oli kaivanut pari viikkoa maassa muhineen luunpalan esiin! Annoin hömpyn herkutella rosvopaistinsa.
 
Kun Jomi oli palan syönyt, isoset tietty olivat tutkimassa syöntipaikkaa. Sony pisti kierien. Tällä välin Jomi kävi tarkistamassa, että oliko kuoppaan jäänyt jotain. Ei ollut. Hauska juttu kaiken kaikkiaan : D
 
 
                              kolme5-normal.jpg
                                           "Joko sä meet sisälle?" 
 
 
                              kolme6-normal.jpg
                                        Ticolla on komeet tuplat <3
 
 
Viikolla onnistuin nappaamaan kuvan, jollaisesta olen jo jonkin aikaa haaveillut. Kuvakulmiltaan ja sommitteluiltaan ei ole kovin edustava kuva, mutta siitä näkee hyvin, miksi Tico & Jomi on team karvasammakot. Kiva kuitenkin kun sain niistä tuollaisen yhteiskuvan. Pojat viilentelivät massujaan avonaisen ikkunan lähellä.
 
 
             kolme2-normal.jpg
 
   
 
Tässä on vähän lunssainen olo. Toivottavasti pahenee alkuviikkoon mennessä...
 
 
 
 
 
             kolme1-normal.jpg
                                                             <3<3<3
 
 
 
 
 
 
 
 
Peeeässs, eipä sitten onnistunutkaan sen kukkakuvan kanssa. Tai siis kyllä sen sai laitettua ihan nätisti, mutta väri vaaleni sen verran paljon, että siitä tuli aikas räikeä. Taas sitten hyppäsi silmille. Onneksi löytyi muutaman vuoden takainen kuva litsistä ja se vielä meni ilman ongelmia.