Aloitetaan Merjan ottamista kehäkuvista. Kovin mielelläni en levittele itestäni kuvia tai edes välitä olla kuvaamisen kohteena. Oon visusti sitä mieltä, että parempiakin kuvauskohteita löytyy. Mutta niin siinä vaan kävi, että meikä paparazzattiin Elonäyttelyssä ja sitä saatte nyt naureskella. Tosiaankin Merjalle kiitos kuvista (kuvien on oltava isoja, jotta ilmeet näkyy...)

                                           

                                            Oon just kuullut tuomarin aloittavan arvostelun: "erinomainen" :D

 

                                          

                                           Sitä odotti ja toivoi, mutta silti yllättyi. Mokomakin draamaqueen... ;)

 

                                         

                                          Tuomarin kannustuksesta Tico "juhlii"...

 

Jätemyllyt jauhaa

Sony se on suurempi jätemylly, niin kuin seuraavista kuvista näkee. Siihen tuntuu uppoavan kaikki mitä pihalta vaan löytyy.

                                

                             Suurimman osan marjoista vei tämän näköinen tuholainen. Kukatkin kelpasivat jos silmä vältti...

                                                                      

                                     Heinä maistuu molemmille. Ticosta en saanut kuvaa. Omena uppoo molempiin myös.

                                                  

                                                                       

                                    Mulle oli ihan uutta, että omenastakin voi tulla tuommoinen söpö "omenaparta"!

    

                                                                  

                                                                   Aijai, kun leikitään ruualla ;) Ticolla on omena :D

 

Osa kuvista on vanhempia, niin kuin varmaan tuosta marjakuvasta huomaa. Siellähän on joukossa vielä raakileitakin. Nyt on juuri kypsynyt suuri määrä luumuja. Niitä ei kyllä koirat maistele -  jo ihan vaan senkin vuoksi kun niissä on se kivi. Siispä aitailu on nyt suoritettava niin, että mä vahdin äijiä. Siinä samalla siivoon omena- ja luumupuun alta pudonneet pois. Nuo luumut ovat vähän ongelmallisia. Ne ovat tosi hyviä, mutta ei niitä voi syödä paljoa, ellei sitten taho istua vessassa tavallista enemmän...

 

Kuvia Tartosta

Tämän blogin kuvatila on rajallinen, joten laitan tässä linkin, josta näkee hieman enemmän kuvia Tarton reissulta. Petsie on paikka, jonne mun uuden kameran kuvat ovat liian isoja. Mun kuvankäsittelytaito on nolla ja jo luulin, että enää en saa sinne lisättyä kuvia. Sitten kerran satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tutustuin Picasaan. Picasaan kun lataa kuvia, niin ne pienenevät automaattisesti. Sitten vaan tallentaa sieltä kuvia omalle koneelle ja nyt menee vain muutama sekka kun petsieen lisää kuvia. Tein sinne sitten ihan oman kansion Tarton reissulle. Petsie on siitä hyvä paikka, että sinne näyttää noita kuvatuksia mahtuvan :)

Sitten laitan muutaman videopätkänkin tähän vielä. Ne kuvasin kun mulla oli tylsää. Nykyään kuvien lisäily on hermoja raastavaa puuhaa. Ensinnäkin yhden kuvan lataaminen kestää kauan. Olisin iloinen, jos se olisi ainoa ongelma, mutta kun se ei ole. Kone saattaa ihan ykskaks kosahtaa ja sitten ei voi tehdä muuta kuin sammuttaa sen ja laittaa taas uudelleen päälle. Taikka sitä vaan yhtä äkkiä ns. putoo verkosta ja sitten TAAS pitää aloittaa alusta kuvien lataaminen. Ja sitten on vielä sekin, etten voi tehdä yhtään mitään muuta samanaikaisesti tällä koneella kun lataan kuvia. Silloin se kosahtaa 99%:n varmuudella. Enpä sitten voi muuta kuin istua ja odottaa, kun lataan kuvia. Se on äärimmäisen tylsää! Silloin sitä helposti tarttuu videokameraan jos pojat sattuvat puuhaamaan jotain hassua. Niin kävi tuossa muutama päivä sitten ja sitä ajantappoa on tarjolla neljän linkin verran.

 
 
Ja nämä on niitä ajantappopätkiä
 
http://www.youtube.com/watch?v=PIcPfWxZq7I  Ticolla on suussaan luu ja Sonylla pallo kun leikkivät
 
http://www.youtube.com/watch?v=30Mws4b7gGY  Sony kiusaa Ticoa, joka yrittää purra luuta
 
http://www.youtube.com/watch?v=eHM91fU48eA  Ticon pureskelu näyttää laiskalta...
 
http://www.youtube.com/watch?v=NmItXrZPrz8  Sony saa lopulta Ticon luun
 
 
Kolmen viikon loma on nyt ohi ja taas on yöt valvottu töiden merkeissä. Semmoista meininkiä seuraavat kolme viikkoa ja sitten on vielä viikon loma. Se sattuukin olemaan just silloin kun on se paimennustaipumustesti. Saatiin viikonloppuna vahvistukset poikien paikoista. Odotan sitä testiä innolla. Jo siksikin, että sinne tulee ainakin neljä Ticon jälkeläistä! Ticon vaavit on siellä hyvin edustettuina :)