3 tunnin yöunien ja stressin vuoksi en nyt osaa satuilla mitään erikoista näin hienona päivänä. Se jos mikä harmittaa, sillä kyllä 5 vee olisi isomman haloon paikka. Olen pahoillani nallukka-pallukka, että lanttuni leikkaa nyt tyhjää :( Vaikken nyt kirjoitakaan elämänkertaasi uusiksi tai ole keksinyt nokkelaa runoa tai jotain muuta vähän erilaista, niin ei se tarkoita, etteikö juuri tämä päivä olisi minulle todella merkittävä. Viidessä vuodessa pienestä kermapallosta on kasvanut komea ja maskuliininen turkkipallo, jolla on aina rapsupula. Siispä paljon onnea nallukka-pallukka, turkkipallo, blondiliini, muhku-puhku + ne muut rakkaan lapsen lisänimet omistava Ketunsaran Sonur Eldfari, joka tänään täyttää viisi vuotta! <3 <3 <3 <3 <3 Onnitteluja myös Ketunsaran muille ässille tämän hienon tasaluvun johdosta :)
 
Vaikka tänään töiden jälkeen päällimmäisenä oli mielessä peti pehmoinen, niin silti ihan lennosta lähdin ukkosten kanssa lenkuralle. Hetkenkin pysähtyminen olisi tiennyt pihailua pojille. Plääninä oli mennä kolmen tunnin lenkki, mutta ei musta irronnut niin paljoa (loppujen lopuksi ulkoilua tuli 4 h, mutta suurimmaksi osaksi se oli vaan istuskelua). Olin ottanut kameran mukaan jos vaikka tulisi joku kiva kohta, jossa voisi yrittää ottaa viis vee kuvaa. Aamullahan olisi ollut tosi komea kuuramaisema, mutta se ilo riistettiin multa.
 
Kiivettiin yhden kallion päälle. Laitoin Ticon ja Jomin kiinni puuhun ja lähdin päivänsankarin kanssa tutkailemaan kuvausmahdollisuuksia. Jomi muuten oli hiljaa kun lähdin Sonyn kanssa! Ilta-aurinko hankaloitti kuvaamista. Jos löytyi joku kiva paikka, niin jostain aina tuli jonkun puun ja jonkun muun varjo pilaamaan kuvaa. Muutaman kerran jälkeen luovutin. Sidoin Sonynkin puuhun ja sitten vaan istuskeltiin kalliolla. Ei ollut mikään maailman hiljaisin paikka kun motari oli ihan vieressä.
 
Jonkin aikaa istuskeltuamme huomasin Sonyn näyttävän tosi kuvaukselliselta sinistä taivasta vasten. Ite olin vähän alempana kuin koirat. Menin hakemaan kameran ja tietty blondiliini muutti asentoa. Laitoin sen istumaan uudestaan jotakuinkin samaan kohtaan ja aloin zoomailla äijyliä. Sain odottaa hyvän tovin ennen kuin Sony unohti mut ja taas keskittyi maisemiin. Sitten räps ja tulos on omassa postauksessa. En halunnut liittää kuvaa tänne valitusvirren joukkoon. Kuva on aikalailla just sellainen kuin toivoinkin. Sony on vähän turhan kellertävä (ilta-auringon vuoksi), mutta muuten kiva kuva. Tähän postaukseen sopii liitettäväksi kuva harmistuneen näköisestä päivänsankarista.
 
 
        5v6-normal.jpg
 
 
 
Peeässs. Ton otsikon pitäisi olla islanniksi "I´m sorry" ja se on tarkoitettu Sonylle kun tää nyt oli vähän turhan tavallinen päivä tasaluvun synttäriksi :/