Poikien lempikohta pihalla on viimeisiään vetelevä lumikasa. Sitäkään ei olisi jos olisin kolannut lumet muualle, että sietää olla kiitollisia jäbät ;) Tuosta lumikasasta pojat sai liikkeelle vain kamikaze-linnut, jotka lentelivät pihalla todella matalalla. Sonyn reaktiota tuskin tarttee arvailla, mutta Ticokin innostui ajamaan lintuja pois. Sitten kun tirppa oli saatu pois pihalta, niin herrat olivat varsin tyytyväisen näköisiä ja mekkala loppui siihen. Sitten taas mentiin kasan päälle touhuamaan ja tähystelemään uusia häädettäviä. Kiitos lintujen, meinaan sain Ticosta monta hyvää posekuvaa.
 
 
 
                                         
                                          Lintubongarit
 
 
                                        
                                         "Ja pysykääkin poissa!"
 
 
                                        
                                         "Ähäkutti kersa"
 
 
                                        
                                         "Karkuuuuuuuuuuun!"
 
 
                                        
                                         "Nyt se onkin mulla!"
 
 
                                        
                                         Ticolla on pitkä pinna Sonyn suhteen.
 
 
                                        
                                         Viimeisiä lumikylpyjä?
 
 
                                       
                                        Kaikki talveen liittyvä kelpaa.
 
 
                                      
                                       Apua! Voi-ko tä-mä ol-la Ti-co???
 
 
 
 
Eilen en treeninyt muuta kuin hyppyä. Meni tuo ke-to yö mennyt melko pitkälle valvoessa. Isä oli pyytänyt multa lainaa tiistaina ja vielä saman päivän aikana laitoin hänen tililleen rahaa. Jostain syystä niitä ei näkynyt isän tilillä keskiviikkona. Se oli ihan kamalaa, sillä se tiesi isälle toista päivää kahvin varassa. Mua niin suretti ajatella, ettei toisella ole siellä mitään syötävää, ettei oikein tullut uni. Isän kaverikin oli lähtenyt reissuun, joten siltäkään hän ei voinut pyytää apua. Isä sai rahat vasta torstaina, että tiedä sitten miksi kesti niin kauan.
 
Jooh, en sitten viittinyt treenailla väsyneenä. Heitin äijät pihalle ja aloin siivota. Siinä ei tartte juurikaan ajatella mitään. Senkun vaan tekee. Sääkin oli ihan ok. Muutaman minsan sadekuuroja tuli aina silloin tällöin, muttei ne juurikaan kastelleet. Summailin, että on ne kuurot kuitenkin pienempi paha kuin perjantaiksi ennustettu lumimyräkkä.
 
Lumimyräkkää ei tullut, vaan se ohitti Suomen. Siispä aamulla polkaisin postiin postittamaan isälle pari pakettia. Olin suunnitellut, että postitan ne vasta ensi viikolla kun silloin voin mennä töihin aikaisemmin ja näin ollen hyvin kiertää postin kautta. Tuli kuitenkin asiaa kauppaan, joten samallapa hoitui sitten tuo postitus.
 
On tullut sen verran monta kyselyä tuota julistetta koskien, että lienee pieni yleisinformaatio paikoillaan. Jos vaikka joku hiljaisesti miettii. Eli juliste on teetetty Ifolorilla. Mun juliste on painettu valokuvapaperille, eli se on kuin yksi iso valokuva. On myös aika painava, joka kannattaa myös huomioida. Ite laitoin ensin julisteen taakse ilmastointiteippipalat, mutta juliste putosi seinältä alle päivässä. Syy ei ole teipissä vaan mun keltaisiksi röökatuissa seinissä. Seinässä ollut teipinpuoli oli täysin liimaton. On se rööki kyllä aikamoista myrkkyä! Noh, nyt sitten laitoin teippien lisäksi pari pikkunaulaa yläkulmiin ja on ainakin toistaiseksi pysynyt. Julisteen saa myös toisenlaisellekin pinnalle ja liekö se sitten kevyempi versio? Hinnoissa ei kuitenkaan ole eroa. Kokoa on kahta ja molemmissa muutama vaihtoehto. Taustavärejäkin löytyi useampia. Että siitä sitten vaan kuva-arkistoja kaivelemaan ja kuvia sommittelemaan ;)