Onpas ollut  mielenkiintoiset ajat nämä pari viikkoa! Mettäily loppui viime viikon lauantaiseen pesuun. Piti pestä jo perjantaina, mutta ei huvittanut. Otti hieman päähän ja masensi. Tällä kertaa pesin molemmat.
 
Helteetkin näyttää tulleen takaisin. Höh. Onneksi nyt on ollut erona se, että aamuisin ja iltaisin on ollut viileää, vaikka päivällä onkin hiki virrannut. Eikä sisätila ole tuntunut uunilta. Elikkäs ihan kivasti ollaan päästy kuluttamaan lenkkarin ja tassujen pohjia.
 
Maanantaina menin aamulla sittarin parkkikselle lelujen kera. Tavoitteena oli leikkiminen, mutta otettiin vähän "tokoakin". Nameja en käyttänyt lainkaan. Tico oli innoissaan mukana leikissä. Se on aina ollut kova leikkijä. Sony yllätti mut positiivisesti, sillä me ihan oikeesti vedettiin ja se toi mulle lelua! Häntä näytti heiluvan, joten ei se tainnut laittaa kovin pahaksi lelupalkkaa. Mahtavaa!
 
Loppuviikolla sitten ei enää mentykään parkkikselle kun kämpästä vaihdettiin ikkunat ja piti huolehtia, etteivät pojat olisi tiellä. Ikkunoiden pielet näyttävät ihan kauheilta nyt! Jos tuo on se, miltä niiden kuuluukin näyttää vaihdon jälkeen, niin ihmettelen, että miksi kukaan tahtoo vaihtaa ikkunoita?!? Teen kyllä asiasta valituksen. Muutenkin mun mielestä tuo vaihto oli vain turhaa rahanmenoa, mutta kun yhtiö jotain päättää, niin minkäs sille sitten voi? Tänään vaihdettiin ulko-ovet...
 
Mutta nyt hieman siitä, mikä on tehnyt näistä viikoista varsin mielenkiintoisia... Alkunsa juttu sai kun kävin mummini luona kylässä, eli 8.5. Sitten ei tapahtunut kahteen viikkoon sen kummempaa. Sitten olikin edessä huonosti nukuttu viikko kun piti juosta asioilla. Kerrankin laiskuudesta oli hyötyä. Olin suunnitellut hakevani pojille ruokaa edellisen viikon perjantaina, mutta en jaksanut lähteä. Noh, sitten tuli yllättävää menoa maanantaille ja tiistaille, joten molemmilla kerroilla ostin ruokasäkit kun olivat tarjouksessa. Nyt ei tarvitse murehtia koirien ruuasta pariin kuukauteen.
 
Elikkäs kun juoksin viime viikolla asioilla, niin nukkumisen kanssa oli vähän niin ja näin. Kuitenkin viikko oli töissä yksi parhaimmista. Lukuunottamatta sitä yhtä "pientä" mokaa, jolloin onnistuin poistamaan kokonaisen ohjelman koneesta... Kosketusnäytöt ovat arsiista. Onneksi kuitenkin löysin vastaavanlaisen ohjelman, joten sain tehtyä sitä mitä pitikin.
 
Mä oon sen verran hölmö, että kun jotain on tapahtumaisillaan, niin keräilen "ennusmerkkejä". Töissä meni niin hyvin, että kuvittelin viikolle toisenlaista loppua. Loppu ei kuitenkaan ollut sitä mitä olin toivonut. Se masensi ja suututti. Olin jo niin ehtinyt innostumaan ajatuksesta, niin siksi kolaus oli jokseenkin kova. Olihan kyseessä pitkäaikainen ja suuri unelma, joka ensin näytti toteutuvan, mutta ei sitten toteutunutkaan.
 
Vielä ei kuitenkaan ole asiaan lyöty viimeistä sinettiä. Eräs henkilö kannusti jatkamaan. Olihan se tietenkin mukavaa, mutta myöskin se laittoi mietityttämään henkilön motiiveja. Onko kyse tosiaankin aidosta kannustamisesta ja välittämisestä vai onko tässä jotain taka-ajatuksia? Kyseessä on kuitenkin iso asia. Sähköpostia ollaan lähetelty ahkerasti ja nyt unelman toteutuminen näyttäisi olevan askelta lähempänä! Vielä on mutkia matkassa, mutta ainakin yksi este on ehkä ylitetty? Unelmaa en vielä paljasta kun kaikki on vielä niin epävarmaa. Noh, sen verran voin sanoa, että se liittyy koiriin, yllätys yllätys ;)
 
Huomenna sitten aamukuuden aikaan reissuun. Ensin Ilmajoelle erkkariin. On kyllä tosi mahtavaa päästä kerrankin sinne! Ihan sama vaikka siellä olisi tuomaroimassa se, joka antoi Sonylle T:n ja Ticolle sertin ja ROPin. Ja sunnuntaina mennään Tuuriin koettamaan tuuria. Alunperinhän ilmoitin pojat tuonne kun se luento oli niillä näkymin sunnuntaina, joten yösijaa tarvittiin muutenkin. Nyt se luento on siirretty lauantaille, joten tuo Tuurin lenkkin tuntuu jotenkin turhalta, mutta kai se on mentävä kun pojat on jo ilmoitettukin... Jos se luento olisi ollut alunperinkin lauantaina, niin en olisi ilmoittanut poikia sinne ollenkaan.
 
Kunpa pojat käyttäytyisivät kunnolla... Tico on taas pihkaturkki kun sillä on tapana merkata puut, niin että kylki on niissä kiinni. Tähän aikaan vuodesta sitä pihkaa ilmeisesti vuotaa kun ei Ticon turkissa ole ympärivuotisesti pihkaa. En ole keksinyt pihkan poistoon furmista parempaa keinoa. Se kyllä aiheuttaa kolon turkkiin, mutta pesemälläkään se ei lähde pois.
 
P.S. Tätä kirjoittaessani ikkunoiden pielet tultiin korjaamaan paremman näköisiksi. Sony laittoi haukuksi naulapyssyn aikana. Tico oli hetken hiljaa, ennenkuin ryhtyi sekin haukkumaan. Joukossa tyhmyys tosiaankin tiivistyy ;)