Jomin rallyilystä hallilla oli kulunut pisin aika, mutta lähdin silti sinne Ticon kanssa. Miksikö? Noh, seuraava rally-kerta on 4.6. ja se on miltei Jomskun synttäripäivä. Eihän toista voi silloin jättää kotiin. Siispä Ticon kanssa polkaisin hallille kivassa ja pilvisessä säässä.
 
Hitaasti –> juoksuun –> pujottelu et –> normivauhti –> 270 o –> eteen, istu, takaa sivulle –> käännös v –> askelsarja eteen –> istu, koiran kierto joko i-m-s –> istu, yhdessä tiivis käännös o, istu –> 270 v –> spiraali v –> eteen, takaa, liikkeelle istumatta –> hyppy –> 360 o.
 
Mua huvitti, että taas onnistuin välttämään Jomin kanssa hypyn. Näin on käynyt aiemminkin, että Jomin vuorolla oon ottanutkin jonkun toisen koiran ja sitten siellä on ollut hyppy. Jomi siis ei ole kertaakaan vielä mennyt rallyhyppyä. En mä enää mitenkään välttele hyppyä, että ei mua haittais vaikka sellainen Jomille tulisikin. Huvittaa vaan kun hyppy näyttää välttelevän Jomia ;)
 
Ekalla radalla Tico ei tehnyt isompia mokia. Jonkin verran oli hallintaongelmia kun toisella oli taas niin vauhti päällä. Hypyn yhteydessä oli pakko haukahtaakin ja kierrokset olivat nousseet jo sen verran, että melkein meni 360 o ohi. Tämä siis oli Ticon harjoitusrata, sillä toinen meni taaskin paljon paremmin. Nyt virtanen oli enemmän messissä ja malttoi tehdä yhdessä juttuja. Tokalla radalla tuli sanomista 270 v. Se oli kuulemma turhan laaja. Noh, täytyypä koittaa kiinnittää tuohon huomiota, jos vaan muistan sitten kun sitä teen... Niin ja mä kuulemma otan pisimmät askeleet. Kieltämättä se seuraava kyltti oli noin metrin päässä mun askelsarjan jälkeen :D Onneksi enimmäispituutta ei oo määritelty.
 
Koirakoita oli 5, joten ylimääräistä aikaa ei jäänyt. Mun olisi tehnyt mieli lähteä jo omat radat suoritettuani, mutta en kehdannut. Ei voinut vedota säähänkään, sillä edelleen pilvet plokkasivat arskan ja hyvä niin. Oli mukavampaa mennä kotiin kun ei arska kärventänyt.
 
Ticolla oli joku “muurahaisia pepussa” –päivä. Se oli hallilla aika levoton ja piti sellaista kuiskausvikinää. Että, jos tollaseen vielä riitti virtaa, niin ei Tico ollut ihan naatti kipitettyään pyörän vieressä treenimään.
 
Oon nyt alkanut treenimään noiden kanssa erikseen. Jokaisella on joku juttu, joka nyt ainakin tarttee lisätreeniä. Jomilla vetäminen hihnassa (oih ja voih), Ticolla himmaaminen ja Sony on mennyt ihan solmuun peruuttavan askelsarjan kanssa. Eli maanantaina kävin jokaisen kanssa erikseen tekemässä pienen treenin. Sama juttu oli tänäänkin. Jomin vetämisestä.. noh.. kai se siitä... Ticon himmaamisesta, ehkä oon löytänyt keinon, jolla saan Ticon pysymään liikkeessä käännöksissäkin. Sonyn askelsarja.. Se on nyt unohdettu. En ota koko sarjaa vaan pieniä osia. Sony osasi tämän tosi hyvin, mutta Tampereen jälkeen tää on sujunut vähemmän mallikkaasti. Se 360 v menee edelleenkin hyvin (aina välillä kokeillut), mutta tämä askelsarja hmm, hmm, hmm...
 
Nyt riiputan pikaisesti ulkona olkkarinmattoa. Tarttee mennä harjaamaan se (ihan kuin se olisi neljäs koira) irtokarvoista. Samalla vois koittaa yrittää muistaa nipsutella könsikkäiden kynsikkäät. Sitten pitääkin alkaa suunnistaa kohti viikon toiseksi viimeistä työvuoroa. Jösses, kun viikot menee nopsaan!