Torstaina kotiuduttuani huomasin saaneeni viestin. Viestin sisältö oli sen verran mukava, että vastasin siihen saman tien mitään sen kummempia ajattelematta. Just silloin en muistanut olevan liki puoliyö, joten sorry vaan viestin vastaanottajalle jos yöllinen tekstari häiritsi, ehm...
 
Perjantaina kävin kaupassa ja sitten taas treenittiin tolppailua. Haukkuminen on lähestulkoon jäänyt pois. Nyt kuuluu vikinää jos jotain kuuluu. Hassua on se, että vikinää voi ilmetä myös silloin kun lähden palkkaamaan Jomia. Ennen ukkeli oli ihan hiljaa tässä vaiheessa.
 
Treenittiin jonkin aikaa tolppailua, kierrettiin jonkinmoinen lenkura ja sitten vielä hetki tolppailua. Ihan kivasti meni. Siis toivoa näyttää olevan :)
 
Jäätiin pihalle viettämään aikaa. Mä tietty hain kameran ja zoomailin touhuilevaa kolmikkoa. Siskon tekemä lelu sai rajua kohtelua ja nyt yksi palloista roikkuu ihan pienen matonkuteen riekaleen varassa. Taitaa seuraavalla kerralla irrota. Ukoilla oli taas sellaiset vetoleikit, että eihän mikään lelu voi semmosta kestää ikuisesti.
 
 
             kurre69-normal.jpg
                                        Kuvassa on kolme koiraa..
 
 
             kurre67-normal.jpg
                                               "Häh, missä vesi?"
 
 
             kurre76-normal.jpg
                                   Tico esittelee Jomille huivitemppuja.
 
 
             kurre78-normal.jpg
                            "Miten se iskä oikein tämän saa lentämään?"
 
 
             kurre65-normal.jpg
                                                Peräkanaa :D
 
 
                              kurre83-normal.jpg
                                   Suhmuraisen kuvan mainio ilme.
 
 
 
Jomin tultua kuvioihin olkkaristani hävisi lelukori, ettei pojille tulisi aihetta kinata leluista. Sellaista vaaraa tuskin enää on, silti mutta kori on jäänyt oven taa. Yksi päivä kaivoin sieltä esiin possun, jonka joskus ostin Ticolle synttärilahjaksi. Jomi ei alkuun tiennyt miten kummaa ääntä pitävään leluun pitäisi oikein suhtautua. Se olisi halunnut ottaa lelun suuhunsa, mutta epäröi. Se oli hassun näköistä kun Jomi yritti sovittaa suutaan possuun joka suunnasta, mutta ei vaan ottanut possua suuhun. Hassummaksi episodin teki sekin kun Jomi empi, Tico käveli possun luo, painoi sitä kuonollaan ja meni pois. Ihan kuin Tico olisi näyttänyt, että lelu ei ole paha vaikka pitääkin kummaa ääntä. Jonkin ajan kuluttua Jomi pääsi kummastuksen yli ja sittenpä alkoi possu lentämään. Paiskoi possua ympäriinsä ja hyppi sen perään. Teki sitä samaa possulle kuin oli tehnyt sammakolle, joka on nyt jäänyt unholaan.
 
                            kurre84-normal.jpg
                                                Sammakosta...
 
 
                            kurre74-normal.jpg
                                                  ...possuun.
 
 
                            kurre72-normal.jpg
                                               Posetuksesta...
 
 
                            kurre80-normal.jpg
                                                ...irvistykseen.
 
 
             kurre75-normal.jpg
                                             "Possu unohtui!"
 
 
            kurre79-normal.jpg
                                 "Lällislää, mullapa onkin possu!"
 
 
Tota pöhköä paiskomista yritin videoida sisällä, mutta ei se oikein onnistunut. Kun perjantaina oltiin pihalla, niin päätin kokeilla josko Jomi paiskoisi possua ulkona. Jep, stara hoiti hommansa ja homma saatiin purkitettua. Siitä on nyt tarjolla videopätkä. Toisessa pätkässä Tico & Jomi peuhaavat kun Sony yrittää nukkua.
 
 
 
 
 
Oltiin oltu sisällä noin tunti kun sain viestin. Yöllä näkemäni viesti koski miittailua. Nyt sain vastaukseeni vastauksen. Miittailijat olivat tulossa muutaman tunnin sisäällä. Tulihan se vähän äkkiä, mutta mulla ei nyt sattunut olemaan mitään plääniä loppupäivälle, joten welkomiih!!! :)
 
Maanantaina täytetty allas oli itekseen tyhjentynyt. Saatuani tiedon, että miittailijat olivat lähteneet tulemaan, menin Jomin kanssa pihalle, siivosin lelut pois ja täytin altaan. Tulossa olivat vekkuli ja sitten se veikeä neitokainen, joka tietää mitä tarkoittaa hyvä kontakti.
 
Viiden pintaan he sitten ilmestyivät mun pihaan. Jomi päätti vielä varmistaa, että takuulla huomasin asian. Siinä sitten hurahti pari tuntia nopsaan jutellessa ja koiria seuraillessa. Ja, taisin mä jotain zoomailuakin harrastaa ;)
 
Vekkuli oli kasvanut sitten viime näkemän. Taisi olla aikalailla Jomin kokoinen. Neitokainen keskittyi ilmavalvontaan. Haukkui lintuja ja “lintuja”. Oli sen verran paljon äänessä, että mieleen tuli tkamun toinen koiruus. Yllätyin tästä, meinaan ei neiti viimeksi ollut tuollainen. Viimeksi paikalla oli tkamun konsertoija, joten ehkä siksi?
 
Jes jes, olipa mahtavaa, että he pistäytyivät :) Ehkäpä tulevat pian uudestaan.. Tämä miitti poiki paitsi hauskan parituntisen, ja mulle ohjelmaa lauantaille. Siitä sitten onkin oma riipustuksensa...
 
             kurre28-normal.jpg
                                                  Jomia häikäisee.
 
 
             kurre30-normal.jpg
                                         Peuhaamista niin maalla...
 
 
             kurre15-normal.jpg
                                            ...kuin altaassakin.
 
 
             kurre33-normal.jpg
                                            "Mä nään linnun!"
 
 
                          kurre52-normal.jpg
                                   Kurrekuvista mun suosikki.
 
 
Loput kuvat on nähtävillä täällä (sinne on ympätty muutama kuva omista koirista)
 
Täällä taas on vihdoinkin ne kuvat, jotka otin kun roopermanni pistäytyi

https://picasaweb.google.com/101307789753722693173/20Syyskuuta2013?authkey=Gv1sRgCNmitoao166MSw