Jogurtti-valkosipulikeksit  (90-100 kpl)
 
 
50 ml kasviöljyä
 
3 munaa
 
150 g luonnonjogurttia
 
300 g tummia vehnäjauhoja
 
50 g kauraleseitä alkioiden kera
 
2 tl leivinjauhetta
 
1/2 tl jodioitua ruokasuolaa
 
1/2 tl valkosipulijauhetta
 
1/2 tl ruokakalkkia tai kivennäisainelisää
 
 
Vatkaa öljy ja munat ja lisää jogurtti. Sekoita keskenään jauhot, leseet, leivinjauhe, suola, valkosipulijauhe ja ruokakalkki ja lisää ne joukkoon. Laita leivinpaperi pellille ja aseta sille teelusikalla pieniä taikinakekoja (ei liian lähelle toisiaan). Paista 180 asteessa keskitasolla 12-15 minuuttia.
 
Säilyvyys: Rasiassa jääkaapissa noin neljä viikkoa, keksit voi myös hyvin pakastaa.
 
 
Ohjeen tarjosi Brigitte Rauth-Widmannin “Jos koirasi osaisi kokata” kirjanen.