Tänään tuli postia peräti kahdesta maasta. Heräsin siihen, että ovikello soi noin 10.45 aikoihin. Ihme ja kumma, mutta koirat eivät reagoineet ääneen mitenkään. Mennessäni ovelle tiesin mistä oli kyse. Vihdoinkin mulle tuotiin söörin uusin albumi herkuilla! Jooh, niin kävi, ettei sitä tuotu viime viikolla, ei edes perjantaina. Olin vähän pettynyt kun viimeksi se tuotiin päivä pari ennen virallista julkkaripäivää. Viimeksi myös tuli sähkäriin ilmoitus, että lähetys on lähetetty. Nyt ei tullut. En ollut asiasta isommin huolissani, mutta jos se ei olisi tullut tänään, niin sitten olisin laittanut sähkäriä eltonjohn.comille.
 
En ole vielä ehtinyt kuunnella lättyä, mutta aikomus on tässä lähiaikoina. Nyt vie yksi toinen asia aika paljon huomiota ja aikaa...
 
Skannasin älppärin kannen kun en jaksanut alkaa ottamaan kuvaa. Olisi pitänyt järkätä johonkin vähän kuvauksellisempi kohta ja blaa blaa, joten skannasin kannen. Eihän se kokonaan mahtunut, mutta alla olevasta kuvasta saa oikein hyvän käsityksen millainen On “Wonderful Crazy Night” –albumin kansi.
 
 
             k1.jpg
 
 
Toinen ulkomaan lähetys ilmestyi mun postilaatikkoon. Vihdoinkin olin saanut diplomin Jomin Ruotsin valionarvosta! Oli se sitten sellainen prosessi, että jos vaan aika ja muu antavat myöden, niin asia kannattaa hoitaa paikan päällä näyttelyssä. Nyt oli paljon ihmettelyä kun sekä Suomen, että Ruotsin kennelliitot vastasivat vähän huonosti mun sähkäreihin. Yritin kysellä asiaa muutamalta, jolla tiesin olevan Ruotsin valion, mutta ei ne enää muistaneet miten sen vahvistus tapahtui Suomessa.
 
Reilu kk Ruotsin näyttelyn jälkeen Ruotsista tuli kaksi lappua. Ruosteisella ruotsillani ymmärsin lapuista noin 90 %:a. En ollut kovin innostunut diplomin tilaamisesta juuri nyt, mutta pakko se oli kun Suomen kennelliitto halusi sen.
 
En tiennyt miten maksaa maksu muuna valuuttana kuin eurona, joten soitin pankkiin ja kysyin. Hyvä, että tein niin, enkä lähtenyt vaan kokeilemaan sen mukaan miten oletin homman menevän. Olisi se niinkin mennyt, mutta se olisi ollut 30 e kalliimpi tapa! Todella hienoa, että mulle kerrottiin tuosta. Kun olin maksanut maksun lähetin Ruotsiin kopion kuitista ja kysyin, että oliko asia nyt ok vai pitikö sinne vielä lähettää jotain. Vastattiin, että asia oli nyt ok.
 
Reilun viikon odotuksen päästä diplomi vihdoin tuli. Ei sellaisessa muodossa kuin olin olettanut vaan sellaisessa “rullassa”. Ainakin on suht varma tapa saada diplomi suorana perille. Lähetystapa yllätti positiivisesti, mutta diplomin koko ei. Koko taitaa olla A3. En nyt muista miten päin nuo koot menevät, mutta A4:stä seuraava koko. Ei mahtunut kunnolla skanneriin. Oleelliset tiedot näkyvät, joten luulisi sen kelpaavan kennelliitolle – jonne lähtee sähkäriä ihan kohta...
 
 
             k2.jpg
 
 
 
 
 
Peeeässs... Juu, tiedän, että Jomin virallinen nimi ei ole ihan pilkulleen oikein, mutta kai se silti kelpaa. En nyt jaksaisi alkaa tässä vielä pilkkuja viilaamaan ; )