Saatiinpa tuossa kertana eräänä läksyksi koittaa saada vauhtia keppeihin. Koulutuksessa Jomi kyllä meni kepit ilman niitä muoviliuskoja jos kävelin sen vieressä reippaasti. Pikkuisenkin nopeampi vauhti ja hömpy alkoi hosua.
 
Seuraavissa omissa treeneissä pääosassa oli kepit. Viritin liuskat, namialustan ja sitten vaan keppeilemään. Toukokuussa omat treenit jäivät tosi vähiin. Huhtikuun puolella Jomilla alkoi olla jo tosi kiva meininki keppien kanssa. Pystyin lähettelemään sitä kepeille melkein mistä vaan. Tehtiin pieniä hölkkälenkkejä ja sitten vaan yhtäkkiä sanoin “kepit” ja hömpy sujahti liuskakujaan pujottelemaan. Ehkäpä pieni oli unohtanut keppeilyä siinä välissä. ?
 
Jos unohdus oli päässyt käymään, niin ei taitoa tarvinnut kauaa kaivella esille. Ainakin treeneissä saatiin vauhtia keppeihin. Monesti piti, mutta aina tuli jotain, miksi sitten ei tullut treenittyä ennen seuraavaa koulutuskertaa. Ja aikaa olisi ollut noin kaksi viikkoa...
 
Ennen koulutusta otin pienen kokeilun. Oli just sopivasti pari hyppyä ennen keppejä. Hypyistä sai kivan vauhdin. Ilman mitään valmisteluja vähän kieli poskella lähetin Jomin hypyille ja sitten kepeille. Mun leuka loksahti maahan, sillä hömpy meni kepit täydellisesti! Eikä päässä ollut palkkaa. Voi voi... Uusi yritys ja nyt laitoin palkan keppien loppuun. Muuten loistava suoritus, mutta ukkelilla oli liian kiire palkalle, sillä viimeinen väli jäi tekemättä. Noh, kun laitoin tuohon viimeiseen väliin liuskat, niin JES, miten hienoa menoa! : ) Kokeilin jättämistä ja lähettämistä ja molemmat onnistui. On tuolla pojulla joku idea kepeistä : )
 
Mistä lie se mun päähän pälkähti, että pitää koittaa kuvata tuo hieno suoritus ja sitten tietty samalla saa gentlemanni vähän nähdä, että miten hänen kasvattinsa ageilee. Viime vkl hallilla oli kisat, joten silloin en edes yrittänyt. Halusin nimenomaan pari hyppyä ja kepit. Jos radat olivat valmiiksi tehdyt, niin en viittinyt mennä sinne sohlaamaan. Sunnuntaina oli aikomus mennä, mutta satoi.
 
Maanantaina ei satanut kun lähdettiin, mutta aika pian alkoi satamaan. Kameran vesitiiviyttä en halunnut testata, joten tehtiin uukkari. Tiistaina oli seuraava yritys. Nytkin satoi, mutta vähän. Heitin sadetakin repun suojaksi ja sitten kohti hallia.
 
Hallilla meni oma aikansa lavastukseen kun piti siirrellä esteitä, kattoa paikka kameralle ja silleen. Kun kaikki oli valmista, oli aika ottaa tähti estradille. Liuskat olivat varmistamassa viimeistä väliä ja lopussa otin ne pois. Tähti joutui koville kun piti ottaa useampi otto, ihan vaan varmuuden vuoksi. En alkanut katsella pätkiä hallilla, koska akku oli lopussa ja mielellään en liikutellut kameraa. Alla on mahdollista kattoa hömpyn hienoa menoa : )
 
 
Tässä pätkässä jätin Jomin hyppyjen taakse ja menin ite keppien päähän. Keppien lopussa on varmistusliuskat.
 
 
 
 
Tässä sama, mutta ilman liuskoja.
 
 
 
 
Tässä lähetän Jomin eteenpäin hypyille ja sitten kepeille, joissa liuskat.
 
 
 
 
Tässä sama, mutta ilman liuskoja.
 
 
 
 
Tässä lähetän Jomin ensin putkeen ja sitten kepeille. Ideana on, että hakeutuu kepeille vasemmalta puolelta.
 
 
 
 
Tässä taas kepeille renkaan läpi. Ideana oikealta puolelta hakeutuminen kepeille.
 
 
 
 
Muuten otettiin helppoa rataa, eli koira meni koko ajan vasemmalla puolella. Kaikki kontaktit oli jossain muualla, joten siksi niitä ei ole lainkaan. Sitten vielä kokeiltiin semmosta kolmen vierekkäisen hypyn jutskaa, joka oli viime koulutuskerralla. Isoset tekivät radan ja hypyt paremmin kuin Jomi. Luulen, että ukkeli alkoi olla jo väsy. Olihan se sahannut muutaman kerran keppejä.
 
Tänään käytiin myöskin hallilla. Ekana otin sitä samaa rataa pari kertaa per kuono ja hyvin meni, jopa Jomilta. Sony on niin ihanan helppo kun sen vauhti on sellainen sopiva. Pallukka on ainoa mun koirista, jonka kanssa voin lähteä radalle yhtäaikaa. Onhan tuossa tietty se huono puoli, että poju irtoaa huonosti. Putkeenkin sen saa melkein työntää : D Keppejä treenattiin vain oikealta puolelta ja sitten sitä kolmen hypyn hässäkkää. Oli hyvät ja kivat treenit. Parin päivän treenailu ja radalla juoksentelu tuntuu nyt pohkeissa ja reisissä. Pitää venytellä tuossa myöhemmin. Huomenna ei mennä hallille. Tarkoitus olisi taas pe eksyä sinne. Sitten saisi hömpy pari vapaapäivää ennen koulutusta.