siivous6-normal.jpg

                                                Tico on nyt sähäkkä seiska!

 

Taisin viime vuonna uhkailla, että jos Ticon meno ei muutu, niin seuraavan vuoden synttäripäivän otsikko tulee olemaan "Sähläävä seiska". Nooh, en nyt väittäisi Ticon hirveesti aikuistuneen vuoden aikana. Kyllä se edelleenkin on välillä tosi kakaramainen. Ilmeisesti aina Ticossa tulee asustamaan pieni sisäinen pentu.

Muutin kuitenkin otsikkoa sillä on tuo höpsö saavuttanut jotain kuluneen vuoden aikana. Pari ykköstulosta rallysta on kilpailukirjaan kirjattuna, joten ei Tico ihan toivoton tapaus ole ;) Ja oikein hienostihan se tekee kun vaan malttaa...

Enpä tässä sen kummempia osaa tarinoida. Ei sitä aina viitsisi selittää Ticon elämäntarinaa aina tähän päivään asti. Alkaisi teksti ikävästi toistamaan itteään.

Pakkasessa olevat synttäherkut herkutellaan myöhemmin. Tämän päivän ja kahden seuraavankin päivän suunnitelmien vuoksi en nyt anna mitään, mikä voisi pistää masut sekaisin.

Aikomus oli punnata Tico, mutta enpä sitä muistanut, vaan ihan tottuneesti annoin aamulla sapuskaa synttärisankarin kuonon eteen.

Ticon kunniaksi vaihdoin blogiin keväisemmän ulkoasun ja Tico saa paistatella hetken aikaa yksikseen blogin nimen alla.

Oikein paljon onnitteluja rakkaalle Tico-hömpälle! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Toivottavasti tämä tähti ei sammu vielä piiiiiiiitkääääään aikaan :)

 

Peeäss. Ei Tico missään turhassa seurassa juhli, sillä tämä on juhlapäivä Britannian kuninkaallisillekin ;)