Vuodatukseen pääsee taas vuodattamaan huoltokatkon jälkeen, mutta paluu tänne ei sujunut täysin kivuttomasti. Aamulla kävin kattomassa, että joko tämä taas toimisi. Vuodatuksen etusivulla näkyy aina muutamia uusimpia tekstejä. Otsikot kiinnittivät mun huomion, joten kävin lukemassa kyseisiä blogeja. Alkoi ahistaa, sillä kaikissa toistui sama ikävä juttu. Piti käydä tarkistamassa oman bloksun tilanne ja se oli niin paha kuin olin pelännytkin: kaikki kuvat olivat hävinneet!!! >:(  :,(   Tosi mälsä juttu :,(  Että jos tänne bloksuun vielä eksyy joku uusi lukija, ja hän innostuu lukemaan tätä kirjoitusta vanhempia tekstejä, niin tässä on selitys siihen, miksei kuvia näy, vaikka tekstissä niin väitänkin. Ääääärrrrhhh!!!

 

Se on kyllä hyvä juttu, että kirjoitukset tuntuvat säilyneen. En kyllä oo kovin tarkkaan asiaa tarkistanut. Joillakin oli hävinnyt myös tekstejä. Jos tästä nyt jotain positiivista pitää repiä, niin se on se, että ainakin nyt on taas hyvin tilaa kuville kun lähdetään nollasta liikkeelle. En mä kyllä ollut käyttänyt kuvatilaa vasta kuin 17 mt / 200, että mitään hätää ei sen suhteen ollut.

 

Tälle asialle piti tehdä ihan oma purkauksensa. Nyt valmistelen puuttuvien viikkojen jutut julkaisukelpoisiksi. Enköhän saa sen litanian tänne tämän viikonlopun aikana.

 

Näin kirjoitti ei angry bird, vaan angry bitch! >:(