Aamulla puoli viiden aikaan lähdin poikien kanssa mettään. Mukana oli kamerat (entinen kamera videopätkiä varten ja toinen kuvia). Pojat pinkoivat sydämensä kyllyydestä. Pieni sadekuurokin yllätti, mutta se tosiaan oli niin pieni, että ei edes kastuttu.

Molemmat kävivät uimassa. Ticokin meni melkoisen reippaasti veteen. Ja haki vähän syvemmältäkin. Yhden punkin onnistuin nippaamaan pois Ticon päästä. Se oli juuri aloittanut kaivautumisen karvoihin. Ällöttävää.

Kerran heitin kepin, mutta jostain syystä Sony ei lähtenyt hakemaan sitä. Noh, heitin toisen, sillä jos vaikka Sony ei nähnyt sitä ekaa tai jotain. Sony lähti hakemaan. Otettuaan kepin se ei tullutkaan takaisinpäin vaan ui vielä toisellekin kepille! Ja kyllä se herra vaan onnistui nappaamaan suuhun kaksi keppiä. Kuvia siitä sai vähän huonosti, mutta kun oikein tihrustaa, on mahdollista erottaa kaksi keppiä Sonyn suussa.

Kotona pesin Sonyn. Siitä lähti jonkin verran karvaa. Onkos tämä nyt sitten se karvanlähtö? Nyt taas mennään lenkeillä turkkia suojellen. Toivottavasti nämä helteet hellittäisivät pian. Ei tälläistä jaksa. Taisi polttaa itteni eilen. Käsivarsien nahka on kosketusarka ja punainen. Kohta kai alkaa kuoriutuminen...

Tässä vielä muutama videopätkä kolmen tunnin lenkistä. Laatu on huono, mutta kyllä siitä koirat erottaa.

  Tässä mennään tyyliin majakka & perävaunu

  Sony saa olla jahdattavana

  Välillä sekoillaan muuten vaan

  Tico saa olla jahdattavana

  Sony ui

  Sony ui pidemmälle

 

         

  Sony rantautuu kahden kepin kanssa