vv2-normal.jpg

 

Ylläoleva kuva sai mut eilen pissimään hunajaa. Olin raahautunut pihalle kamerani kanssa seurailemaan triplen touhuja. Yritin kuvailla, mutta en ollut tuloksiin tyytyväinen. Mielessä kävi kerran jos toisenkin luovuttaminen. Kuvat olivat joko liian tummia, liian vaaleita tai sellaisia suhmuraisia, jollaisia tuppaa tulemaan kun kuvaa liian vähässä valossa. Se taas tuntui hassulta kun sää ei olisi voinut olla piiruakaan aurinkoisempi. Kävin läpi erilaiset säätövaihtoehdot ja kokeilin automaattia sekä sporttia, mutta en ollut tyytyväinen. Sitten kokeilin ohjelmaa (tai mitä lie), jota en ole koskaan aiemmin kokeillut kun ruutuun on tullut niin kumman näköistä "juttua". Oon kuvitellut sen olevan sellaisen, että pitää tehdä ite koko ohjelma. Mutta ei kai se sitten olekaan sellainen, sillä kun yritin vaihdella säätöjä niin kuin muissakin, niin kamera kitisi, ettei kyseinen toiminto onnistu. Noh, päätin sitten zoomata hauskasti istuvaa Sonya ja painoin nappia. "Omigosh!", oli mun eka reaktio kuvasta. Se oli värimaailmaltaan täydellinen ja vieläpä varjossa otettu kuva!!! Voinko varjossa saada noin upeaa kuvaa??? Tästä räpsystä innostuneena aloin zoomailla ukkosia ja kerta toisensa jälkeen kameranruutuun ilmestyi värimaailmaltaan upeita kuvia. Ero oli selkeä aiemmin otettuihin räpsyihin. Olin ihan ihmeissäni miten kuvat näyttivät ruudussa siltä, miltä koiruudet luonnossa näyttivät. Jopa vauhtikuvatkin olivat tuolla mahdollisia. Siis aivan täydellistä! Mietin, että mikä koira nyt oli haudattuna? Pakkohan jossain kohtaa on pudota korkealta ja kovaa. Siispä jänskätti miltä kuvat näyttäisivät koneella. Uskomatonta, mutta totta, mutta upeat värit loistivat tietsikanruudullakin! Johan oli moukantuuria kerrakseen ja tuli niin mahtava kuvasaalis, että tässä on kaikkien aikojen kuvapläjäys.

Otsikko liittyy kuviin, jotka on otettu auringossa ja varjossa, sekä omaan eloon. Valonpilkahduksia on ollut, mutta lisää kökköäkin on pukannut. Reilu viikko sitten kumottiin ämpärillinen kökköä mun niskaan. Oli niin paskajuttu, että en oikein piristynyt, vaikka olinkin tekemässä kahta yöviikkoa putkeen. Edes lempparijuontajan pehmeä, lämmin ja hymyilevä ääni ei parantanut oloa. Oikeestaan se oli päinvastoin. Ottaa päähän ja masentaa sen verran, että näyttää siltä, ettei mua huvita lähteä yhteen näyttelyyn. Tahtoisin mennä, mutta en vaan jaksaisi sitä tuntien reissaamista ja jos vielä vettäkin on luvassa, niin vaakakuppi kallistuu nyt enemmän kodin puolelle. Mutta nyt pulinat pois ja upeita värejä kehiin!

 

             vv1-normal.jpg

 

Yllä esme millaisia kuvia tuli ensin. Liian kirkas nurtsi suorastaan hyppää silmille. Alla taas esme varjokuvasta, jossa mun mielestä on värit kohdillaan eikä nurtsi kuitenkaan hypi silmille. Kuvassa hömpy häiritsee itekseen leikkivää Ticoa.

 

             vv13-normal.jpg

 

             vv28-normal.jpg

 

             vv15-normal.jpg

 

             vv29-normal.jpg

 

             vv3-normal.jpg

 

             vv27-normal.jpg

 

             vv30-normal.jpg

 

             vv44-normal.jpg

 

                             vv40-normal.jpg

 

                             vv12-normal.jpg

 

                             vv64-normal.jpg

 

Oijoijoiiiiiiih, noita värejä! Auringosta huolimatta Tico on just niin punainen kuin se on ja Sony ei näytä lakanalta vaan kermapallolta! Lisää värien loistoa on luvassa. Saa nähdä nieleekö bloksu kuvapläjäyksen mukisematta...

 

 

Isoset vedossa
 
 
             vv14-normal.jpg
 
 
             vv38-normal.jpg
 
 
             vv39-normal.jpg
 
 
             vv23-normal.jpg
 
 
             vv22-normal.jpg
 
 
             vv21-normal.jpg
 
 
             vv16-normal.jpg
 
 
 
 
Hassu triple
 
 
             vv17-normal.jpg
 
 
             vv19-normal.jpg
 
 
             vv18-normal.jpg
 
 
             vv20-normal.jpg
 
 
             vv24-normal.jpg
 
 
             vv25-normal.jpg
 
 
             vv41-normal.jpg
 
 
Alimman kuvan sommitelma on by triple. Vähän on kökkö tausta...
 
 
 
Vedestä seonnut
 
En voinut olla kokeilematta, että vieläkö hömpyllä on tarvetta lotrata veden kanssa. Jep, kyllä mun tarttee pojulle ostaa taas allas kesäksi. Hetken pojat joivat vettä ja sitten sokerinen Tico otti hatkat kun hömpy laittoi tassunsa vatiin. Koiruus sekosi lotraamisesta ja touhu oli päätöntä, kuten yhdestä kuvasta näkee ; ) Välillä Jomi kirmaili ympäri pihaa ja sitten taas hyökkäsi lotraamaan. Videolle tuo episodi olisi pitänyt saada. Lopuksi herra kiehnäsi nurtsilla ja tuolloin Tico palasi vadille lipittämään loput pisarat.
 
 
             vv45-normal.jpg
 
 
             vv46-normal.jpg
 
 
             vv47-normal.jpg
 
 
             vv48-normal.jpg
 
 
             vv49-normal.jpg
 
 
             vv50-normal.jpg
 
 
             vv51-normal.jpg
 
 
             vv52-normal.jpg
 
 
             vv53-normal.jpg
 
 
             vv54-normal.jpg
 
 
             vv55-normal.jpg
 
 
             vv56-normal.jpg
 
 
             vv57-normal.jpg
 
 
             vv58-normal.jpg
 
 
             vv60-normal.jpg
 
 
             vv59-normal.jpg
 
 
 
 
Vauhdikas hömpy
 
 
             vv4-normal.jpg
 
 
             vv35-normal.jpg
 
 
             vv26-normal.jpg
 
 
             vv42-normal.jpg
 
 
             vv36-normal.jpg
 
 
             vv37-normal.jpg
 
 
             vv33-normal.jpg
 
 
             vv34-normal.jpg
 
 
 
 
Jomin passikuvaehdokkaat
 
 
                             vv31-normal.jpg
 
 
                             vv62-normal.jpg
 
 
                             vv63-normal.jpg
 
 
                             vv61-normal.jpg
 
 
Pääkuvia on kaksi kun toisessa hömpyllä on jäänyt kieli vähän ulos. Koko koiruudesta on myöskin kaksi aika samanlaista kuvaa ja siihen on tullut nyt tällä kertaa muutenkin jonkin verran sorruttua. Selitys on yksinkertaisesti upeat värit. Mielenkiintoista on nähdä, että toimiiko tuo ohjelma jatkossa muunlaisissakin säissä, ja mikä mielenkiintoisinta on, että toimiiko myös talvella!
 
Kerrottakoon vielä, että tässä välissä oon vihdoinkin keksinyt tiiminimen Ticolle & Jomille. Vaikeaa se oli, mutta löytyihän niistä jotain samankaltaista: molemmat makoilevat paljon sammakkona, joten ukkelit ovat team karvasammakot.