Muutama päivä sitten sähkäriini kolahti kuva. Siinä kuvassa siskoni koira piti suussa tosi kivannäköistä narulelua. Meikä miltei putosi penkiltä saatuaan tietää, että se hienous oli tehty MUN pojille! Lelussa on kolme sellaista lenkkiä, joiden päissä on pallot. Että joillakin sitten riittää tuota luovuutta!
 
Eilen siskoni piipahti tuomassa lelun ja samalla saivat junnut touhuta keskenään :) Tämä oli sellainen ekstemporevisiitti, mutta oli kivaa, että mun pakastimesta löytyi jäätelöpuikot yllätysvieraillekin. Toinen puikko meni siskoni tytölle. Ite en jaksanut ottaa jädeä, sillä oli tullut syötyä sipsejä kera kokiksen.
 
Jomi jonkin verran kanniskeli sitä hiiienoa lelua, mutta ei siitä oikein tullut yhteistä leikkikalua. Roopermanni kun kuulemma on sitä mieltä, että koirat sinällään ovat leluja. Kivaa siis voi pitää ilman mitään välikappaleita. Ja ilman allasta. Sitäkään dopsu ei tajua, että miksi kamun piti käydä siellä.
 
Vaikka visiitti ei tällä kertaa ollut kovin pitkä, niin kivaa oli, että he kävivät ja junnut saivat taas nähdä toisensa :) Dopsun pasmoja sekoitti pahasti naapurin koira, jonka lienee näki ekaa kertaa. Sitä oli vaikeaa unohtaa.
 
 
             boltsit1-normal.jpg
                                                            "Sä oot mun lelu."
            
 
Laitettiin dopsu autoon, jonka takaluukku oli auki, eli tuuletus pelasi hyvin. Sisko vietti pienen ruokahetken mun pihalla ja siksi ajaksi päästin isoset pihalle. Meitä kumpaakin kiinnosti tietää, että mitä isoset meinasivat lelusta.
 
 
             boltsit7-normal.jpg
                                          
 
Kiinnostusta leluun oli, mutta kaikki uusi ja erilainen veivät huomiota. Tico oli mukana ruokahetkessä ja vaatimattomasti tassulla raapaisten ilmoitti siskolleni olevansa paikalla. Mahtoi raapaisu tuntua tavallista ilkeämmältä, sillä vain hetki ennen siskon tuloa olin leikannut poikien kynnet, auts!
 
 
             boltsit9-normal.jpg
 
 
             boltsit8-normal.jpg
 
Nähtyäni tuon ylläolevan kuvan tajusin, mitä sisko haki pohtiessaan, että tuliko palloista vähän liian suuria. Kuvassa näyttää, että pallo mahtuu suuhun just ja just. Ehkä kyse on vain näystä, ei tiedä.
 
 
             boltsit10-normal.jpg
 
 
Huomiota vei myöskin piippaava dopsu. Ite en kuullut yhtäkään piippausta, mutta kai sitä sitten alkaa olla jo sen ikäinen, jolloin ne heinäsirkatkin katoaa pelloilta ;) No joh. Ukkonen jyrähteli ja sekin sai aikaan turhaa mökää. Jos toinen isosista aloitti, niin toinen lähti mukaan. Jomi ei ollut niin paljoa äänessä.
 
Siskon mentyä alkoi vetoleikki lelun kanssa kun kaikki oli taas normaalimpaa. Ukkoseen ei enää reagoitu lainkaan. Normiolosuhteista huolimatta leikkiminen jäi aika lyhyeksi. Taisi olla liian kuumaa. Isoset vaan lähinnä makoilivat ja läähättivät.
 
 
             boltsit11-normal.jpg
 
 
Oli noin tunnin verran aikaa seuraaviin vieraisiin. Vein Jomin sisälle levähtämään, laitoin kuvia latautumaan siinä toivossa, että olisin saanut kirjoitettua bloksuuni tuosta uudesta lelusta kera muutaman kuvan. Ei onnistunut, pöh. Olisi ollut kivaa saada ihan oma postaus tuolle hienolle lelulle, mutta kun ei, niin ei sitten.
 
Jomi oli ihan ilman ongelmia sisällä kun olin isosten kanssa pihalla. Ei isoset tehneet juuri mitään, kunhan vaan olivat. Sony kävi välillä altaassa kahlailemassa.
 
Hyvissä ajoin vein isoset sisälle ja sitten odottelin vieraita. Tutun auton tultua pihaan, menin ulos Jomin kanssa. Jomi haukkui tulokkaita, mutta kyllä sen sai kuulollekin ja lopulta ukkeli hiljeni kokonaan.
 
Pihaani oli tullut tkamuuu! :) Hän toi mulle uuden islisrepun. Reppu on erilainen kuin mun vanha, ja taitaa se olla hieman pienempikin. Ilahduin, että repussa on paikka juomapullolle. Sitä ominaisuutta oon aina välillä kaivannut vanhassa repussa. Uudessa repussa on vain varsinaisesti yksi iso “tasku” ja sitten sellaisia pienempiä muutama kpl. Kieltämättä mietityttä, että miten saan siihen sitten joskus reissukamani mahtumaan kun aina välillä vanhakin reppu ritisee saumoistaan. Mutta, sen näkee vasta sitten kun reppua käyttää. Oli miten oli, repun olisin tilannut ite, ellei tkamu olisi sitä mulle tuonut. Kiitokset hänelle, että säästyin nettisähläykseltä ;)
 
Oli ollut puhetta, että neesekin olisi tullut ja vähän petyin kun en heitä nähnyt mukana. Pilvi väistyi nopsaan mun mielen auringon edestä kuullessani heidän tulevan omalla autolla. Ja mielikuva-arska suorastaan hehkui kuullessani, että se pentunen, josta oli vähän ollut puhetta, oli myös tulossa! :)
 
Hetken oltiin kahden tkamun kanssa. Sitten ilmestyi pihaan uusi auto ja uudet ihmiset. Auto piti sisällään Turun kaiketi uusimman tulokkaan, pienen pojan, joka on tuoreimman TVA:n pentunen. Jänskä nähdä millainen koiruus tästä vekkulista kehittyy. Aikamoinen vekkuli hän vaikuttaa olevankin. Paljon reippaampi kuin Jomi 12 viikkoisena. Pentunen ihastui altaaseen ja kävikin siellä monta kertaa. Vaikka yleensä mua on harmittanut tuon altaan löysät reunat, niin nyt ne olivat hyvä juttu. Lötsöt reunat mahdollistivat pentusen pääsyn altaaseen. Hyppy kun ei ihan vielä vie renan yli. Mutta se ei pentusta haitannut, vaan kun allas oli kiva paikka, niin sinne myöskin mentiin.
 
 
             vekkuli9-normal.jpg
                                                      Hauska kuva vekkulista :D
 
 
             vekkuli18-normal.jpg
                                                                        Ohops!
 
 
             vekkuli27-normal.jpg
                                                    Pentusella on lehti suussaan :D
 
 
             vekkuli63-normal.jpg
                                                   "Sun pää mahtuu mun suuhun."
 
 
             vekkuli19-normal.jpg
                                         Tälläinen pikku vekkuli löytyy nyt Turusta :)
 
 
Jomilla ja pentusella synkkasi todella hyvin. Ehkä jopa liiankin hyvin, sillä jättistä taisi vähän harmittaa... Parhain päivä ei myöskään ollut neesellä. Hän tuli mun pihaan niskavillat pystyssä, ihan kuin olisi huutanut, että “täältä tulee kuningatar”. Alkuärinöiden jälkeen neiti vähän rauhoittui, mutta ei se siltikään innostunut leikkimään. Hän oli niiin aikuista, että! :D Neesen omistaja epäili neidin olevan hormoniensa vallassa. Onpas hän sitten oikukas neiti. Todella kaunis hän kyllä on ja nyt näytti ihan erilaiselta kuin silloin siellä Laitilassa. Turkki oli kasvanut takaisin eikä neiti enää hillunut ympäriinsä bikineissä.
 
 
             vekkuli80-normal.jpg
                                                          Wohou mikä ilmestys!
 
 
Neese enimmäkseen vaan oleili ja jyrähtelevä ukkonen tipautti neidin hännän alas. Neesen omistaja tuumasi, että ehkä heidän oli parempi lähteä. Kivaa oli, että pistäytyivät :)
 
Jomi leikki paljon pentusen kanssa. Niille oli kyllä löytynyt niin yhteinen sävel, että! Altaassakin piti vähän leikkiä. Vekkuli oli niin Jomin “soulmate” ;)
 
 
             vekkuli91-normal.jpg
                                              Hemmetin rehu pilaa hyvän kuvan ;)
 
 
Jättis ei alkuun piitannut altaasta ja kun herra sinne laitettiin, niin heti se tuli sieltä pois. Tarvittiin about pari tuntia, ennen kuin jättis syttyi altaaseen ja sen jälkeen kävi siellä itekseen. Hauska tapaus :D
 
 
            vekkuli114-normal.jpg
                                             Lopulta jättiskin hoksasi altaan ilot.
 
 
Vekkuli lähti pihapippaloista pentukouluun ja sitten jäätiin tkamun kanssa kahden. Juteltiin mitäpä muutakaan kuin islisasioita :D Pojat välillä leikkivät ja jopa juoksivat.
 
 
             vekkuli118-normal.jpg
                                                                   Iloa oksasta.
 
 
2,5 tuntia hurahti taas tajuttoman nopeesti! Oli kivaa kun he kävivät, joten kiitokset kaikille, jotka piipahtivat :) Ihanaa oli saada nähdä tuo vekkuli pentunen. Näillekin ihmisvieraille tarjosin jädet :D
 
 
             vekkuli24-normal.jpg
                              "Islistä on siinä monenlaista, moooneeenlaaaiiistaa..."
 
 
 
Lisää kuvia on nähtävillä täällä x aikaa
 
 
Tkamun mentyä, päästin isoset pihalle, pesin Jomia sisällä ja laitoin kuvia latautumaan. Jomi oli väsy ja sitä ei haitannut yhtään jäädä yksin sisälle. Olin jonkin aikaa pihalla isosten kanssa. Sittenpä jäljellä oli enää ruokinta ja unten maille meno.