Kyllä se vaan niin on, että EJ:n "Step Into Christmas" biisin alku on sen verran osuva, että laitan sen taas tänne kortin yhteyteen. Sitten koitin ettiä kaveriksi rauhallisempaa biisiä, mutta tuubista en löytänyt haluamaani. Hakusessa oli Joel Hallikaisen "Jouluinen Maa" tsipale. Se oli joskus 90-luvulla Turun joulukaupunki lauluna. Olin silloin kova JH-fani ja muistan, kun olin siskoni kanssa joulukaupungin avajaisissa ja se lainasi mulle rahat tuon biisin sinkkuun. Sinkku löytyy multa vieläkin. Tuubista sitä en löytänyt. Noh, sitten rauhallisemmaksi vaihtoehdoksi saa tulla Bing Crosbyn "White Christmas". Siitä on olemassa versiota jos jonkinlaista, mutta en oo vielä kuullut alkuperäisen voittanutta. En edes EJ:n esittämänä.   

 

 

                           

 

 

                                                                  Welcome to my Christmas song
                                               I'd like to thank you for the year.
                                              So I'm sending you this Christmas card
                                             to say it's nice to have you here...”
 

 

    

 

Tuossa siis linkki Elton Johnin & Bernie Taupinin "Step Into Christmas" biisiin.

 

Tässä taas tarjoan Bing Crosbyn "White Chrismas" kappaletta. Musiikin soidessa näytetään ihania talvimaisemia. Suosittelen, että tsekaatte tämän :)  Ja on niin ihanaa, kun on valkoinen joulu! <3

 

 

 

 

 

Peeäss. Kyllä, edelleen on niin, ettei Vuodatukseen voi lisätä kuvia, kuten ennen, mutta keksin kiertotien joulukorttia varten. Se, miten se tapahtui, olkoon mun joulusalaisuus ;)